Şehirlere Aşık Olmak Diye Birşey Var..
-
böle bişi var arkadaş. mesela bende istanbuldan nefret ederim. Ankara içinde, "ankaranın dikmeni......." diye bir söz var onu söylerim. ama izmire aşığım. minecraftta bile evim hep deniz kenarında :)
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Aynı şey benim içinde geçerli, BURSA sevdası bambaşka hem insanları insan hemde cennet gibi şehir. O kadar gezdim bir tane karaktersiz insan görmedim Bursada. İnsanları melek gibi arkadaş ya. Zaten Bursayı anlatamam yaşamak gerek :)
-----------------------------ne diyosun hocam 14 yıl doğup-yaşadığım bursadan ayrılıp 3 yıl istanbula gittim. ne berbat bir yer geldi bana orası. İnsanları garip geldi sokakları garip geldi.
bursa güzeldir.
-
Bonn :/ ilk görüşte aşk bizimkisi yazın ordayı tekrar:)
-
aşk-ı şehir yazarsam çoğunuz bişiler anlar sanıyorum :D
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------izmit izmit :)
-----------------------------adres ve kaç kişisiniz hocam çabuk söylersen ona göre mermi alıcam.
-----------------------------hayırdır patron sevmez misin :) izmite gidince söylerim kaç kişiyiz nerdeyiz, ona göre gelirsin artık kaç kişiyle geliceksen :)
-----------------------------izmitin kasveti gibi bir kasvet yok dostum. 1 hafta ömrü var, yüzölçümüne inanmasın kimse çük kadar yer amk, Çarşıya götürdüler beni arkadaşlar, ulan çıkmadıkları kız kalmamış millet kendi arasında saadet zinciri kurmuş orada. Çarşıya, Arastaya gidiyorum bilardoya, çay bahçesi var yahya kaptanda oraya gidiyorum, 5. gün artık yapacak birşey kalmıyor.
edit: orospu, alem muhabeti de yapıyorlar, yok adrese gidelim cart curt, sevmediğimden, sen şimdi kesin adres'e git diyeceksin, deme diye yazıyorum.
-
Nrockes bunu yazdı:
-----------------------------aşk-ı şehir yazarsam çoğunuz bişiler anlar sanıyorum :D
-----------------------------
ne diyo bu dyorum ben de ^^ -
Samsunda yaşıyorum. Köyüm Fatsada. Ama İstanbula değişmem hiçbirini açıkcası :)