Şehit Acısı Ona Göre Yaygara

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------

apokontek bunu yazdı:

ya hocam Allah askına ne hırcınlasıcaz...tayyıp benım babam deıl anam deıl! tikimde deil tayyıp benım!

Benım umrumda olan Devletımız,Milletimiz...ınsanların kafası artık bır odundan farksız duruma gelmıs...kalıplasmıs seyler var o beyınlerın ıcınde ve adam dogruyu gorse bıle o odunu daha dogrusu galası yontamıyor...Bıraz objektıf olmalıyız,burada tartısma ortamı olucaktır elbette,adı ustunde forum ama sız gelıpte bırının dusuncesıne hakaret edersenız olmaz...veya burayı karıstırmak ıcın konu acılırsa olmaz bu sekılde! ...bı defa goremedım zaten ınsanların sevmedıgı ınsanları sevmeye calıstıklarını,sanırım goremıcemde...

bu adamdan daha ıyı bırı varsa getırın basa o zaman gorelım bızde...cıldırtman ınsanı!

Benım umrumda olan Devletımız,Milletimiz

bu ikisi ne kadar farklı şeyler değil mi ? daha iyi biri yok diye oy atmakta neyin nesi ? yani ülkede tek parti bdp kalsa ona oy atacaksınız sizde mantık bu mu ?

ben bdp nın cıktıgını s.km! bana ornek gostere gostere bu serefsızlerı mı gosterıyosun!

farklı bıseyler mi? oy atmak benım en dogal hakkım ve ıstedıgım yere oyumu atarım,sende ıstedıgın yere atıyosun sanırsam? bana sormadıgına gore bu zamana kadar.....

Neyse dostum olayı hıc dagıtmaya veya tartısmaya gırmeye gerek yok,bu tur seylere gerek yok zaten bu kadar ufak seyler ıcın...

Eger bız bıseyler  yapabılıyorsak konusalım bence bos bos konusmanın bı anlamı yok...Gereklı mertebelere bızler gelelım ve ulkenın kaderını bızler degıstırelım ? ne dersın? yoksa burda hep bırbırımızı kırsakta olan olur yıne,bız hala basladıgımız yerde oluruz :))) sanırım bole olsun ıstemezsın :))

Allah büyüktür vesselam...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kisuke_Urahara
    Kisuke_Urahara's avatar
    Erkek

Ne türkiyede ne dünyada bu adamdan iyisi yok, bu adamı seçmeliyiz sonsuza kadar. ama ne manada bu adamdan iyisi yok derseniz yalan dolan ve milleti kandırma manasında...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

Son_Angut bunu yazdı:

ad1s89 bunu yazdı:

demogolojiyi bırak diyecem ama nick olarak seçtiğin kelimeye bakınca anlamak istemeyeceğini göz önünde bulundurarak sana kumda oynamanı tavsiye edebilirim ancak

son değilsin merak etme daha niceleri var senin gibi

demogojinin anlamını bilmiyodum sayende öğrenmiş oldum :)  (http://tr.wikipedia.org/wiki/Demagoji)

bence verdiğim linke tıkla sende öğren :) , dindarlık milliyetçilik vs gibi bişeyleri sömürmüyorum yazımda

nickim hakkında 2. sayfanın başında yapmış olduğum açıklama senin içinde geçerli arkadaşım :) 

kumda oyna diyerek üstün zekanı konuşturup hakaret ettin galba :DDDD  çok zoruma gitti lan :DDD

merak etme zeka ile falan etmedim bizim buralarda kafası basmayanlara anlamakta zorlanmamaları açısından söylenen basit bi söz ağır geldiyse kusura bakma daha fazla sadeleşmiyor ;) demogoloji konusuna gelirsek iki harf araya fazladan girmiş olacak o kadar bu yoğunlukta  :D

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Kisuke_Urahara bunu yazdı:

Ne türkiyede ne dünyada bu adamdan iyisi yok, bu adamı seçmeliyiz sonsuza kadar. ama ne manada bu adamdan iyisi yok derseniz yalan dolan ve milleti kandırma manasında...

:)) saygı duyuyorum.... :))

Allah büyüktür vesselam...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ya arkadaşım neyin propagandasını yapıyonuz a.k. işsizliğe,enflasyona,gelir dengesizliğine çözüm getirdimi bu adam hayır..İnsanlar açken neyin ideolojisini güdüyosunuz anlamıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bu vidyoyu bile destekleyen, koruyan mesjaları gördüm. dehşete düştüm, nasıl bu kadar, bu kadar şey olunabilir... inanamıyorum...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

ad1s89 bunu yazdı:

Son_Angut bunu yazdı:

1-) teknolojiyle konusu nedir bu videonun

2-) uzun bir konuşmanın içinden cımbızla seçilerek alınan 1 cümle ile insanları yargılayamazsınız.

radyo konuşmasını ele alalım ; 

dj soruyor : efendim siz  düşünce suçundan yargılandınız, bi süre yatıp çıktınız ama hala öcalan içeride

recep tayyip erdoğan : (terörist lideriyle kendisinin kıyaslanmasının verdiği şaşkınlıkla aralarındanki keskin farkı anlatmaya çalışıyor. öldürülen insanları "kelle" şeklinde söyleyerek  koyun keser gibi adam öldürdüğünü belirtmeye çalışıyor)

"sayın öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellelerin hesabını veriyor."

siz anlamayacaksınız ama genede anlatmaya çalışayım arkadaşlar :)

eğer karşındaki insan bir fikre inanıyorsa ve onu o fikirden döndürmek istiyorsan ;  onun fikrine küfür ederek değil, kendi fikrini açıklayarak, onun fikrindeki yanlışlıkları göstererek yaparsın

eğer gidipte ; o amkodumun leş kargasıyla beni mi tutuyosunuz lan ?, p.ç kurusunun tekidir o, dış mihrakların adamıdır, ülkemizde sürekli karışıklık çıkarmaya çalışmaktadır

derseniz :) adam kendi inancında kalmaya devam eder.

ama erdoğanın dediği gibi  öldürdüğü insanlara vurgu yaparsanız, karşınızdaki insanlar size hak verirler.

(öldürdüğü  dedim çünkü  bizim için şehit olan insanlar onlar için  şehit değil, bizim için olduğu kadar onların gözünde kutsal değiller ama herkes için yaşama hakkı tüm dünyada kutsaldır)

YAYGARA kelimesi  zaten ap ayrı bir komedi :)   konuşmanın ne başını vermiş ne sonunu :)  yoruma bile gerek yok

yaygaradan kastı, sözde milliyetçi insanların  şehit cenaelerini mitinge çevirmeleridir. bana göre bu resmen şehitlerimize saygısızlıktır. o insan orada herhangi bir parti için değil. tüm milleti için, tüm görüşler için canını feda etmiştir.

demogolojiyi bırak diyecem ama nick olarak seçtiğin kelimeye bakınca anlamak istemeyeceğini göz önünde bulundurarak sana kumda oynamanı tavsiye edebilirim ancak

son değilsin merak etme daha niceleri var senin gibi

Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım

Break Dance Bboy MaxeL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Refarandumda evet diyecez sizi sandığa gömcez üstüne 2011 deki seçimde de akp yine başa getireceğiz evet biz at gözlüyüzüz siz bunun tabirini böle görüyorsanız. Bu adamdan daha iyi birini getirin seçelim kılıçtar oğlumu bahçelimi buadamın eline su dökemezler hocam gerisi fasa fiso bir muhsin yazıcıoğlu vardı oda bir bilinmedik deklemde öldürüldümü kaza sonucu öldümü belli değil.

saygılarımla...

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Son_Angut bunu yazdı:

2-) uzun bir konuşmanın içinden cımbızla seçilerek alınan 1 cümle ile insanları yargılayamazsınız.

radyo konuşmasını ele alalım ; 

dj soruyor : efendim siz  düşünce suçundan yargılandınız, bi süre yatıp çıktınız ama hala öcalan içeride

recep tayyip erdoğan : (terörist lideriyle kendisinin kıyaslanmasının verdiği şaşkınlıkla aralarındanki keskin farkı anlatmaya çalışıyor. öldürülen insanları "kelle" şeklinde söyleyerek  koyun keser gibi adam öldürdüğünü belirtmeye çalışıyor)

"sayın öcalan düşüncelerinin değil aldığı kellelerin hesabını veriyor."

siz anlamayacaksınız ama genede anlatmaya çalışayım arkadaşlar :)

eğer karşındaki insan bir fikre inanıyorsa ve onu o fikirden döndürmek istiyorsan ;  onun fikrine küfür ederek değil, kendi fikrini açıklayarak, onun fikrindeki yanlışlıkları göstererek yaparsın

eğer gidipte ; o amkodumun leş kargasıyla beni mi tutuyosunuz lan ?, p.ç kurusunun tekidir o, dış mihrakların adamıdır, ülkemizde sürekli karışıklık çıkarmaya çalışmaktadır

derseniz :) adam kendi inancında kalmaya devam eder.

ama erdoğanın dediği gibi  öldürdüğü insanlara vurgu yaparsanız, karşınızdaki insanlar size hak verirler.

(öldürdüğü  dedim çünkü  bizim için şehit olan insanlar onlar için  şehit değil, bizim için olduğu kadar onların gözünde kutsal değiller ama herkes için yaşama hakkı tüm dünyada kutsaldır)

YAYGARA kelimesi  zaten ap ayrı bir komedi :)   konuşmanın ne başını vermiş ne sonunu :)  yoruma bile gerek yok

yaygaradan kastı, sözde milliyetçi insanların  şehit cenaelerini mitinge çevirmeleridir. bana göre bu resmen şehitlerimize saygısızlıktır. o insan orada herhangi bir parti için değil. tüm milleti için, tüm görüşler için canını feda etmiştir.

kardeşim sana sadece tek bir şey söylicem. bu adamın herşeyini savunmak zorunda degilsiniz. tamam destekliyosun anladık. tamam oyunu onlara at.

AMA

bıktık kardeşim sizin herşeye bir kulp bulmaya çalışmanızdan. şu kelle lafını bile haklı cıkaracaksın utanmasan ya. biraz sağduyulu yaklaş, sen partini destekliceksin diye kimse burda senin saçmalıklarını ya da şehide neden kelle dendiğini açıklamanı istemiyor. git bu kokuşmuş fikirlerini kendine sakla rica ediyorum.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

bu herifin kendisi bi facia zaten yaygara,sayın öcalan,ananida al git vs vs saymakla bitmez bu dandalakliklar bunlara takilip kalacagimiza bazi gercekleri gorsek ornegin ;

12 eylulde cekilen acilardan nemalanan tayyip bey aglayip zirlarken basbakanlik koltuguna oturdugu ilk gun koruma muduru olarak ise maksut karal denen işkenceciyi almisti.nami diger -yakisikli - ankara emniyetinde amerikada gordugu iskence derslerini basariyla uygulayan bir kopegi koruma muduru olarak ise alip simdi aglayip zirlamasi rezillik ama adam akilli neyden nemalanacagini cok iyi biliyor.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
Toplam Hit: 4839 Toplam Mesaj: 37