Şehit Annesinden Hayriunnisaya Tepki
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------bu haber yalan diyen kafasını sıyırmıştır. yada beyni uçmuştur. aklından şüphe ederim. istemediğimiz herşeyi bize kabul ettirme heveslerinde..
apo ne diyor bakın: abdullah gül beni anlıyor ama cesareti yok diyor şerefsiz soysuz...
-----------------------------Kaygusuz , daha alıntıladığın habere kendin güvenmiyorsun , başlamışsın şimdiden haber yalan diyene diye saydırmaya ...
Bu haberyi Yeniçağ gazetesinden alıntılamışsın , ama nedense yeniçağ gazetesi CumhurBaşkanımzın eşi Hayrün Nisa hanımın nerde , ne zmana bu sözleir söyleidğini yazmamış.
Nerde demiş söyleyin , b,z de tepkimizi ortaya koyalım , ama senin gibi gaza gelmeden önce bilelim nerede , ne z aman demiş ?
-
bu halk bunu hak edio.. ii olmus..
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bence sehit anneleriyle apo yu gorustursunler.
bir spor salonunda toplansin sehit anneleri, apoyu da tam ortaya biraksinlar gorussunler
-----------------------------Ahhhhhhhhh bi yapsınlar öle bde izletsinler canlı tvden hcbişeyden okadar zewk almam o serefsizin linç edilişnii gördükten sonraa.ALLAH o günleri göstersin bize inşallah
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
hööö ?_ ? ne demek şmdi bu -
hayrünnisa bide hayırlı kadın demek..
senden gelcek hayır eksik olsun amk
-
Evladını vatanına bekçilik etsin diye,davullu zurnalı gönderen bir ailenin kapısına evladının tabutu geliyor...
Ne için ?
Eğer bir savaşta olsak,zaten kürt-türk-laz-çerkez... demeden tüm arkadaşlarımız vatanımızı kurtarmaya gideriz...
Ama dış mihrakların oyunları ile bu hale geliyoruz...
Çünkü bizi birbirimize düşürmezlerse,fende teknolojide ilerleme imkanımız da daha fazla olacak...
Ve güçlü devletler karşısında biz de geri planda kalmayacağız...
Böylelikle konumumuz dolayısıyla bir tehdit oluşturacağız...
Bizim ilerlememizi engellemek için böyle oyunlar oynuyorlar...Bir anne ki evladına askerini,polisini sevmeyi öğretmiyor onlara silah sıkmayı,taş atmayı öğretiyorsa hiç bir şehit annesi o kişilerle bir araya gelemez...
Bu "yapay" barıştırma çabalarında 20 yaşında fidanlarını toprağa veren vatan,millet aşığı annelerin,ne kadar yıprandığını düşünemediler mi ?!!
Terör ve bu gibi yıkıcı olayların hepsinin altında bilinçli bir yönlendirme var...
Yoksa biz Türk milletinin kürtmüş,türkmüş,lazmış gibi isimlendirmelerle bölünmeyeceğini biliyoruz...
Kürtse,polisimiz de kürt,öğretmenimiz de kürt,komşumuz da kürt...
Niçin bizim aramızda bir kavga bir sevgisizlik olmuyor;çünkü biz bu sıfatlar ile ilgili değiliz...
Hepimiz insanız...
Aslında insanlar ülkelerine,dinlerine göre bile çok ayrılmamalı...
Temelde herkes ilgiye ve sevgiye muhtaçtır...
Yani benim bakış açımda,terörün benim milletimin hiç bir grubu ile alakası yoktur...
-
geberlanxD bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
hööö ?_ ? ne demek şmdi bu
-----------------------------onları başa benmi getirdim? halk getirdi.. halkın hak ettiği yönetim şekli bu demekki .. her zaman demişimdir o % 47 yi bunlar bizide adam gibi biri yönetsin die ama malesef.. anca hayal işte.. neyse cogunluk boyle olmasını istiosa bişe diyemiorm..
-
önce oğlunu askere gönder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Yazıklar olsun..
-
Bunlar cok ileri gittiler ... Bu vatan uğruna ölen askerlerimizin kemikleri sizlar bee yazıklar olsun... Tv bakmaktan korkuyoruz artık acı haber duyacağız die herşeyi bir anda silmek kolaymı.. hem bu Hayriunnisaya kim oluyor amk..