Şehit Olan Askerin Ailesine Ölüm Haberi Verilirken
-
sonra sen açtıkça analar ağlıyor demek yasak, neymiş "istismar etmeyin" şehitlere dua edinmiş - bu adamlar niye öldü niye ölmesine izin verdiniz demek suç yani ama dua etmek serbest . savaşlar dualar ile değil silahlarla kazanılır
-
offffff:(((((((
bu hale düsürenlerin anasını sikeyim ben orospu cocukları
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
sonra sen açtıkça analar ağlıyor demek yasak, neymiş "istismar etmeyin" şehitlere dua edinmiş - bu adamlar niye öldü niye ölmesine izin verdiniz demek suç yani ama dua etmek serbest . savaşlar dualar ile değil silahlarla kazanılır
-----------------------------aynen katılıyorum hocam.
mesela maden olayındaki "ölmek madencinin kaderi" nasıl bir laftır ya.
bunlar kaderle,duayla geçiştirilecek işler değil.
bu tür olaylar araştırılmıyor.Devlet araştırmaya korkuyor.bütün avrupa pkk ya destek veriyor.
niye adam gibi pkk ya darbe vuramıyoruz?hani abd bize uydu destek veriyordu? vs.vs.
bunlar uzar...
-
yiyosa kendi oğlunu doğu ya göndersin ya da madene indirsin o adam :/ yazık degil mi ya :(
-
hepsini izleyemedim :SS çok çok acı
-
Hep fakirin fukaranın evladı kör kurşuna gider. Kimin umrunda arkadaş..? Bu ramazan ayında açmayalım ağzımızı..
-
Hani nerede aqp ve tayyip taraftarlari.
tayyibinde anasini sikeyim, ona oy verip yardakcilik edenlerinde. Kahpe analilar TBT de tayyip e laf konsurtmuyordunuz. Oruspu cocuklari hadi bu videoyu izledikten sonrada yorum yapin. Hepinizin anasini, avradini taaaa buradan oraya kadar.
-
1 tanesine bizzat katıldım Allah kimseye bu acıyı göstermesin
-
Ölüm haberi yerine Şehadet haberi dersek daha doğru olur.
-
Allah sabir versin tüm şehit ailelerine.