folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şehitler İçin Tüm ÜLKEDE 21.30DA Işıklar Sönecek..

Şehitler İçin Tüm ÜLKEDE 21.30DA Işıklar Sönecek..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibertutay
    sibertutay's avatar
    Erkek

http://69.39.226.234/tr/  üstadlarım bu serefsiz pkklıların sitesidir                  Allah rızası         için lütfen bunu listenizdeki herKese gönderin eninde sonunda bunu çökertip sitenin ortasına TÜRK bayrağı koyacak bir TÜRK evladına ulaşacaktır..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    21 yıldır ne bayraklar asıldı, ne ısıklar sonduruldu bu memlekette ne oldu ?  Işıgı aç kapa ohhh vatanına hızmetını tamamlamıs olarak huzur ıcınde yatabılırsın artık.  Kapo kardeşime katılıyorum elimden geldıgınce 2 yıldır yabancı urun kullanmıyorum. Sizide bekleriz.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corelsnake
    corelsnake's avatar
    Erkek
    Freak  eğer okadar gitmek istiyorsan benim yapmayı planladığım gibi Askerlik şube başkanlığına bir dilekçe yolluyacaksın Ankaraya ozaman kasıma olmaya bilir ama şubata alırlar. Dilekçe örneği kesinlike şubelerde vardır

Önümden Yürüme Seni İzlemeye Bilirim, Arkamdan Yürüme Sana Yol Gösteremeye Bilirim, Yanımda Yürü ve Dostum Ol...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

içi boş milliyetçilik
    eğer içi dolu milliyetçilik yapmak istiyorsanız oturup adam gibi 2 saat ders çalışın adam gibi 2 dersinizi geçin adam olun öyle zkin bunların anasını.
    ha ben bunları yapıyorum yarında elimde bayrakla miting de onlara kim olduğumuzu göstermeye gidicem diyorsan yanındayım :)

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 6149 Toplam Mesaj: 45