Sehitlermize Dil Uzatiliyot...
-
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------
essan bunu yazdı:
-----------------------------emniyet genel müdürlüğünün bilişim suçları ile mücadele dairesinin 1999 yılında oluşturduğu ve adını internet polisi denen birim nerde ?
Yabancı üniversitelerde doktora yapacak kadar programlamaya hakim kişilerden oluşan içlerinde stanfordda master yapan kişiler nerde ?
teknolojik istihbarat konusunda yardımcı olan bu beyaz şapkalı uzman hackerlerde nerde ?
bu emniyetin kurduğu uzman hackerler niye yerini tespit edipte bu şerefsizleri bulmuyorlar ? niye bu konuyla ilgilenmiyorlar ?
-----------------------------1 bilişim suları hangibiriyle ugraşsın?
doktora yapan okuyan herkes neden hackle ugraşsın
uzman hacker die bişey yok hacker hackerdir
emniyet müdürlügünde böle bi birim yok olmadı olamazda...
çok dert ediyorsanız verin savcılıga 8 ay sora mahkeme olur
2 ay sorada siteye erişim hakkını kaldırılar herkes girer ama tr deki kimse giremez dns olayı kısaca
bu arada örnegin ben bilgisayar mühendisiyim iyi bi coderim diyede gidip bi site hackelemem gerek duymam çok istiyorsan heryerde var nasıl hacklenir die lamer programları var gir bak belki sen yaparsın boş iş bu hack mack cukck olayları
-----------------------------hoca benim yazdıklarımı sen iyi okumadın. uzman hackerler falan diye onuda zaten emniyet açıkladı hoca. biz biliyoruz hack olaylarını falan ben o yayınlayan şahısın yakalanmasını istiyorum sen ise hack olayından bahsediyorsun. bırak bu boş işleri boş yere konuşma ben ne diyom sen ne diyon. bizde biliyoruz o işleri ben zevk için hack yapmam oke. o şerefsizlerin sitesini kaç kere çöktürdük gene açmışlar siteyi. benim demek istediğim burda o videoları yayınlayan şerefsizin bulunmasını istiyorum anladın. yazdıklarımı iyi okursan anlarsın. iyi geceler.
-
alanzo bunu yazdı:
-----------------------------
eger devletin yada o birimlerin içerisindede bu tiplerden varsa (sadece ihtimal) o zaman hiç bişey yapılamaz şimdi sen sen pkk sitesini kapalım diyorsun bunnu bende herkeste istiyor ama dtp liler istemiyor hangimiz daha güçlüyüz adamlar milletvekili hesabı gece gece kafam biraz doldu hadi ii geceler alatabildiysem ne mutlu bana
-----------------------------yok hoca sen yanlış anlatıyon gene :)) bak ben sitelerden bahsetmiyorum youtubede videoları yayınlayan şerefsizin yakalanmasını istiyorum. yazdıklarımı iyi oku hoca :))
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------http://youtube.com/watch?v=kNgy-8Ixric
şuna bir bakın ya akşam akşam koptum D:
Moral bulun biraz D:
-----------------------------haklı. . söyledikleri aynen doğrudur evelallah.