folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sekreter Aranıyor ( Gebze - Bayan )

Sekreter Aranıyor ( Gebze - Bayan )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jigsaw
    Jigsaw's avatar
    Erkek

@jiqsaw

sektörel bakış açını merak ettim. ya öğrencisin ya da daha önce hiç çalışmam biri gibi konusuyorsun. biraz sanayiye inmeni tavsiye ederim güzel kardeşim

Simitçilik, midyecilik, hayat su da motorla su dağıtımı, turkcell de çağrı merkezi çalışanı, özel bir firmada satış temsilciliği, teknik servis ve şu an özel bir şirketin yazılım işlerini yapmaktayım. Öğrenci değilim çalışıyorum. Çoğu sektörü de bilirim çalıştığım işler gereği nasıl yürüdüğünü. Çok fazla kişiyle münasebet halinde oluyorsun bu saydığım işlerde. Ki konuyu baltalamak gibi bir niyetim yok, yani savunmaya ya da saldırıya geçeceğin bir durum değil konuştuğumuz bu konu. Benim asıl yakındığım;  iş tanımı insanlara anlatılıp beklenmedik şekilde çıkınca insanlar işten soğutuluyor demeye calısıyorum. Yine de seninle alakalı birşey yok. İş tanımı ile ilgili temizlik yapılacağını söylemişsin. Yakındığım konuyu anlamanı ümit ediyorum.

@unbalanced üstad da kötü bişey söylememiş zaten

Başkalarına hakim olan kuvvetlidir, kendine hakim olan kudretlidir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Hangi dr bu. Çalışma gün ve saatleri. Bide mayış ne kadar veriyonuz

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

Hangi dr bu. Çalışma gün ve saatleri. Bide mayış ne kadar veriyonuz

Dt. E. Bihter Gürler

abi ayrıntıları bence telefondan ya da orda konusulmalı pek vakıf değilim ayrıntıya

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Benim neden haberim yok yasin?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

güzel is . ihtiyacı olan varsa görüşün. 

o dediğiniz her işi yaptırir lar olayı senin görüşmede kabul ettiklerine bakar . ben temizlik yapmam die anlasın  temizlik yap derler ziktir çekersin olur biter . Ayrıca küçük dukkanlarda her şeyi eleman yapar . kepek açmadan tuttu kapı önünü supurmeye çay demlemeden tuvalet temizliğine . adı üstünde küçük işletme . adamın cam temizliğine ayrı dükkan temizliğine ayrı para verme durumu olmaz zaten .eti belli bütü belli işletmenin. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 1590 Toplam Mesaj: 16
eleman sekreter