Sekreter Aranıyor ( Gebze - Bayan )
-
@jiqsaw
sektörel bakış açını merak ettim. ya öğrencisin ya da daha önce hiç çalışmam biri gibi konusuyorsun. biraz sanayiye inmeni tavsiye ederim güzel kardeşim
Simitçilik, midyecilik, hayat su da motorla su dağıtımı, turkcell de çağrı merkezi çalışanı, özel bir firmada satış temsilciliği, teknik servis ve şu an özel bir şirketin yazılım işlerini yapmaktayım. Öğrenci değilim çalışıyorum. Çoğu sektörü de bilirim çalıştığım işler gereği nasıl yürüdüğünü. Çok fazla kişiyle münasebet halinde oluyorsun bu saydığım işlerde. Ki konuyu baltalamak gibi bir niyetim yok, yani savunmaya ya da saldırıya geçeceğin bir durum değil konuştuğumuz bu konu. Benim asıl yakındığım; iş tanımı insanlara anlatılıp beklenmedik şekilde çıkınca insanlar işten soğutuluyor demeye calısıyorum. Yine de seninle alakalı birşey yok. İş tanımı ile ilgili temizlik yapılacağını söylemişsin. Yakındığım konuyu anlamanı ümit ediyorum.
@unbalanced üstad da kötü bişey söylememiş zaten -
Hangi dr bu. Çalışma gün ve saatleri. Bide mayış ne kadar veriyonuz
-
sanane bunu yazdı
Hangi dr bu. Çalışma gün ve saatleri. Bide mayış ne kadar veriyonuz
Dt. E. Bihter Gürler
abi ayrıntıları bence telefondan ya da orda konusulmalı pek vakıf değilim ayrıntıya
-
Benim neden haberim yok yasin?
-
güzel is . ihtiyacı olan varsa görüşün.
o dediğiniz her işi yaptırir lar olayı senin görüşmede kabul ettiklerine bakar . ben temizlik yapmam die anlasın temizlik yap derler ziktir çekersin olur biter . Ayrıca küçük dukkanlarda her şeyi eleman yapar . kepek açmadan tuttu kapı önünü supurmeye çay demlemeden tuvalet temizliğine . adı üstünde küçük işletme . adamın cam temizliğine ayrı dükkan temizliğine ayrı para verme durumu olmaz zaten .eti belli bütü belli işletmenin.