folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Seksi Piliçler

Seksi Piliçler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

hocam karı kız görmek isteyen zaten plaja filan gider. bence herkes bu işin gırgırında.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

eexper bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam karı kız görmek isteyen zaten plaja filan gider. bence herkes bu işin gırgırında.

yanılıyorsun :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:

eexper bunu yazdı:

ordaki kızlardan hizmet dışında ekstra bişeyin! beklentisi içindeysen bence asıl sen yanılıyosun :)

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

Agalar zaten konsept belli Türkiye için zorlayıcı bi girişim.Umarım hemen farkına varılırda daha fazla canlar yanmaz :D

Birşeyler ilk aşkımı hatırlatsa da son aşkım sendin asla anlamasan da...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

eexper bunu yazdı:

Stargazer bunu yazdı:

eexper bunu yazdı:

ordaki kızlardan hizmet dışında ekstra bişeyin! beklentisi içindeysen bence asıl sen yanılıyosun :)

tabi ki de durum böyle değil ama o kızları gözle,sözle,elle,dille herşeyiyle taciz ederler :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

hanginizin kardeşi, kız arkadaşı burda çalışır?? hangi baba kızını burda çalıştırır?? tutmaz bence... yalan olur...

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

girişte peçete dağıtsınlar

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

turkiye komple abaza zaten :D sukeller sonra o kızları :D bırde kroları hayal edıyorum o adı her ne ıse onun tam karsısında ıcerıye gıremeyen ama kızlara salyalarını akıtan kırolar.... >D

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

en fazla 2 3 şube açarlar biri nişantaşı diğeri etiler diğeride belki cadde falan.o kadar.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Dubaideyken gittim valla hiç bi cazibesi yok dedim burası biraz tutucu birde newyork dak,nde denim dedim allahım yarabbim hiç bi özelliği yok kısa şort giymiş kızlar üstlerinde de sütyensiz tişörtler başka bi espirisi yok 643 $ da hesap ödemiştim bahşiş filan da içinde,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 7009 Toplam Mesaj: 58