Seksi Piliçler
-
hocam karı kız görmek isteyen zaten plaja filan gider. bence herkes bu işin gırgırında.
-
eexper bunu yazdı:
-----------------------------
hocam karı kız görmek isteyen zaten plaja filan gider. bence herkes bu işin gırgırında.
-----------------------------yanılıyorsun :))
-
Stargazer bunu yazdı:
eexper bunu yazdı:
-----------------------------ordaki kızlardan hizmet dışında ekstra bişeyin! beklentisi içindeysen bence asıl sen yanılıyosun :)
-
Agalar zaten konsept belli Türkiye için zorlayıcı bi girişim.Umarım hemen farkına varılırda daha fazla canlar yanmaz :D
-
eexper bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
eexper bunu yazdı:
-----------------------------ordaki kızlardan hizmet dışında ekstra bişeyin! beklentisi içindeysen bence asıl sen yanılıyosun :)
-----------------------------tabi ki de durum böyle değil ama o kızları gözle,sözle,elle,dille herşeyiyle taciz ederler :D
-
hanginizin kardeşi, kız arkadaşı burda çalışır?? hangi baba kızını burda çalıştırır?? tutmaz bence... yalan olur...
-
girişte peçete dağıtsınlar
-
turkiye komple abaza zaten :D sukeller sonra o kızları :D bırde kroları hayal edıyorum o adı her ne ıse onun tam karsısında ıcerıye gıremeyen ama kızlara salyalarını akıtan kırolar.... >D
-
en fazla 2 3 şube açarlar biri nişantaşı diğeri etiler diğeride belki cadde falan.o kadar.
-
Dubaideyken gittim valla hiç bi cazibesi yok dedim burası biraz tutucu birde newyork dak,nde denim dedim allahım yarabbim hiç bi özelliği yok kısa şort giymiş kızlar üstlerinde de sütyensiz tişörtler başka bi espirisi yok 643 $ da hesap ödemiştim bahşiş filan da içinde,