folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Selvi Boylum Dar Açılım

Selvi Boylum Dar Açılım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kaldığım otelde televizyonu açtım PKK' nın siyasi kanadının başındaki bir adam mecliste konuşuyordu.

Dinlemeye başlayınca direkt beyniniz uyuşuyor bir süre sonra bende açılayım ferahlayım demeye başlıyorsunuz. Çünkü standart kelimeler var onları tekrarlıyor ve onlar da harbiden iyi şeyler “Barış, kardeşlik, beraberlik bi daha barış

Kapattıktan sonra düşündüm biz hiç küsmedik ki; sürüyle komşumuz oldu hangisi Sünni, hangisi Kürt, hangisi Alevi, hangisi Türk, hangisi Ermeni, hiç ilgilenmedik onlar da bizim inancımıza, ırkımıza hiç karışmadılar.

Bu yazıyı okurken de benim etnik kökenimi, anamın nereli olduğunu babamın havraya mı, cemevine mi gittiğini merak eden olduğunu hiç sanmıyorum. Bu ülkede insanlar ettiler, birbirlerine Müslüman Museviye aşure götürdü, Hristiyan Müslüman’a paskalya çöreği! Ramazanda hristiyan terzi çırağının gözü önünde öğle yemeği yemedi.

Fotoğraflar var, Trabzon’da Hristiyan mezarlığında bir defin yapılıyor Müslüman, Hristiyan beraber dua ediyorlar.

1950’li yıllar Büyükada’da mevlit var camide Müslüman, Hristiyan, Musevi beraberce mevlit dinliyorlar çıkışta hüngür hüngür sarılıp birbirlerine ağlıyorlar.

Çünkü ortak dil konuşuyorlar;

Türkçe, Sevgi ve Hoşgörü

Çanakkale’ye gidiyorsun 250.000 şehit! Birinin yanında Çerkez yazmıyor, birinin yanında Türk birinin yanında Kürt. 250.000 dedemiz şu bayrak altında yaşayalım diye öldüler. 50 yılda Güneydoğudaki gençlere okuma yazma öğretemeyen, ülkeyi batının, uzakdoğunun yüzlerce yıl gerisinde bırakan, strateji, yönetim nedir bilmeyen eğitimsiz cahil adamlar şimdi açılım yapıyorlar.

PKK' nın askeri kıyafetli ve zafer işaretleri yaparak dağdan inen adamları, ayaklarına helikopterle gelen hâkim ve savcılara; inatla “ Biz pişman değiliz kardeşim” demelerine rağmen pişmanlık yasasından serbest bırakılan teröristler. Öte yanda dökülen şehit babaları.

Güven Hastanesi’nin sahibi işadamı Çeşme’deki yazlığında denizde kalp krizi geçirip öldü. Aynı yazlıkta yaşayan adamları gazete haberinde görünce şok oldum. Ahmet Türk, bilmem ne Sakık, bilmem ne bişey. Ben onları Güneydoğuda gariban gariban yaşıyor zannediyordum meğerse Çeşme’nin trilyonluk sitelerinde tatil yapıyorlarmış.

Öte yandan polisten dayak yiyen şehit yakınları.

Barış, insanlık, hoşgörü, barış.

Bunları Türkiye’den bahsederken Kuzey Kürdistan diyen Ahmet Türk söylüyor.

İstanbul’da dershaneden dönen 17 yaşındaki kızın yüzü cayır cayır yandı bir hafta önce PKK’lı gençler İstanbul’un orta yerinde otobüse molotof kokteyli attılar. O kızcağızın anne babası olduğunuzu düşünün. Ne gelinlik hayali kaldı ne üniversite isteği.

Barış, Apo’ya özgürlük, barış.

İki yaşlı karşılaşmışlar.

- Ne yapıyor senin kız?

- Bir şirkette yönetici oldu. Patron çok seviyor kızımı, ev aldı, araba aldı, gittiği her seyahate götürüyor. Senin kız ne yapıyor?

- Benimkide .rospu oldu ama ben senin kadar güzel anlatamıyom!

Açılımı o kadar güzel anlatıyorlar ki!

Ben ikna oldum dostlarım

Açılalım ferahlarız.

Ahmet Şerif İZGÖREN

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

şahane yazmış.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hastayım bu adama

herkes okuyup ders alır umarım

http://kocaer.me
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

başarı seminerlerine hastayım bu adamın.Babam kürt annem karsın yerlisi amcam 96 da tuncelide şehit olmuş.Vatanımı seviyorum bu ülkeyi seviyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek

sağol hocam güzel bir yazı.ama kadının dediği gibi biz güzel anlatamıyoruz başımızdakiler gibi...

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

youtubeta cok güzel videoları var bu hocanın tavsiye ederm herkese adını yazınca cıkıyor...yazı güzel teşekkürler...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

buda haklı

oda haklı

herkes haklı

orta yolu bulmak zor...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Açılım mı?

Kapanım mı?

Aralamak mı?

Yoksa göz kırpıp kaçmak mı?

Soğan mı sarımsak mı?

Yoksa soğanlı sarımsaklı yoğurt mu?

Biri A der, öteki B der. Al sana "AB"..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

mükemmel bi yazı. adamın seminerleri de süper harbiden avucunuzdaki kelebek'i izledim dehşet.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Açılım bu ülkenin hangi yarasına parmak basmayı hedefliyor bunu bir düşünelim.

PKK nedir? Tescilli terör örgütü.

DTP kimdir? Tescilli terör örgütünün TBMM'deki (!) savunucusu. ( Bir grup onun bunun çocuğu da diyebiliriz.)

Terör nedir? http://tr.wikipedia.org/wiki/Ter%C3%B6rizm

Bunları aklınızda tutun.

Şimdi bu açılım Kürtleri kapsıyorsa, bu ükedeki Laz'ların savunucusu kim?

Çerkezlerin, Giritlilerin savunucusu kim?

Daha onlarcaca grubu kapsayan büyük Türk Milletinin bu fertlerinin açılımlı olamaları için bu adamların gidip mehmetçiğe kurşun mu sıkması gerekir?

Bu adamların Devlet destekli kanalları yok maalesef!  Olması için 30.000 kişi mi öldürmeleri gerekir?

Gerekir mi?

Arkanıza ABD yi alın İsrail buna çomak tutsun bir grup gerizekalı da sizi AB'ye alıcam seni yavruğum diye oyalarsa gerekmez. Çünkü biz hep kendimizi akıllı zannediyoruz ama bizi sürekli ayakta sinemaya götürüyorlar maalesef.

Bu ülkeyi emanet ettiğimiz adam. En azından 5 sene için.

Daha bir elin parmağıyla gösterilebilecek yıl önce "Aynı zamanda hep laik hem müslüman olumaaaaaz" diyen adamdır.

Bugün tutmuş Ağzından Mustafa Kemal Atatürk'ü düşürmüyor.

Bu ülkenin iç işleri dün ve bugün tv'den takip  ettiğiniz üzere pkk sempatizanları ( Siz ona bir grup onun bunun çocuğu da diyebilirsiniz) tarafından dağıtılırken.Bu Ülkenin İç İşleri Bakanı Bey efendi nerede? Hac'da. Remote Desktop yapmış Türkiyeyi masaüstünden yönetmekte. Ya da olayı 20 küsür senedir 30.000 şehit anasının ettiği DUA (!) ile çözemediği bu sorunu Hac'dan DUA (!) ile çözmekte..

Vay anasını..

Siz asıl istediğinizi desenize,

Desenize biz Laik olamayız,

Allah katında yeri yok desenize..

3 karı istiyoruz bi emine yetmez desenize..

Desenize bizim kitabımızda Atatürk Yazmaz kabullenemiyoruz ama s.ke s.ke zorunda kalıyoruz desenize..

Desenize başörtüsü sadece bir başlangıç seriat sempatizanıyız desenize..

Diyemiyor musunuz?

O  zaman kendiniz ve bu ülke için tek bir şerefli hareket yapın ve terk edin bu ülkeyi..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

cok guzel bır yazı . bu zamanda kımın dedıgı dogru kımınkı yanlıs ayırt edılemıyor gercekten..

Hayat Bizi 61 kenara...
Toplam Hit: 2605 Toplam Mesaj: 12