Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? (Önemli)
-
Zeynep Degirmencioglu na (AYŞECİK) sor onla çok filimi var ismi soyismi dogru ise bakılr arkadaşların dedigi gibi isim soyisim ile adres secere gösteren sistemler var
-
Yazan oldumu bilmiyorum ama Bilinmeyen numaralardan onu yada çocuğunu bulmayı denedin mi?
-
ulan oglm böyle güzellikler bile yaşlanıyor anasını satim ya.
hatun şu an 71 yasında felan olması lazım. gençliğinde o kadar güzel ki ortalardan kaybolmasına şaşmamak lazım.
bence bu kadını bulmak zor ve güzel bir görev. konuşma şansına erişsen bile, bence asla fotografını çekemezsin dostum.
çünkü buna hakkı var.
-
Habertürk gazetesinin magazin ekinde "Güngör Denizaşan" diye ihtiyar bir amca vardı nostaljik 65-75 senesinin magazin haberlerini falan yayınlıyordu. Hala o köşe yazısı duruyorsa orda cep telefonu vardı ona ulaşırsan belki bir sonuç elde edersin. Fakat haftaiçi hiç habertürk gazetesi almadım pazarları alıyordum belki sadece pazar günleri köşesini yazıyor olabilir :D
-
Beyler bir dergide bu röportajı buldum. Kadın Fikret Hakan'a aşıkmış mk :S İstanbul Şehzadebaşında 29 Kasım 1943 yılında doğmuş. Ekstra bir bilgi olarak ekledim notlarıma.
RESİM:
TurkForces tarafından 21/May/14 15:30 tarihinde düzenlenmiştir