Sen Benim Kim Olduğumu Biliyor Musun Ulan!
-
god bunu yazdı:
-----------------------------8mm bunu yazdı:
-----------------------------Bugün bunları yazabilen kaç yazar var ona bakmak lazım.
Öyle yada böyle.
Kaç tane?
Herkesin bildiği yada bilmediği diye birşey yok bu ülkede.
Ona kalırsa AKP'nin bu ülkede Dini duyguları sömürdüğünü tek bacaklı topal necati bile biliyor.
Ee biliyorda ne oluyor?
Onu da sen söyle..
-----------------------------%47 oluyor ne olacak..
bu yazarlar yazıyor da ne oluyor.. emin çölaşan da yazardı bir zamanlar.. susturdular..
millet okusa da bilinçlenmiyor ki. kömür ve bakliyat bu yazılardan daha ağır basıyor
-----------------------------milleti açlıkla terbiye ediyorlar işte. sosyal devlet değil hayır kurumu olan devlete dönüştüyorlar. kendisinden başkasına hak vermezler.
dokunulmazlık kaldırılsın hepsinin cezası sorulur. dokunulmazlık zırhına girip istediklerini serbestçe yapıyorlar.
aklı başında dürüst insanlar başa gelmezse işte böyle olur. halkı kandırırlar. halkı yuttururlar.
amann bırak allasen meclis baskanı 1 trilyonluk arabayla gezsin bide halka yardım yapıyoruz diye bulgur pilav versin.
ezen ezene yoksulun sırtından gezen gezene...
-
Köküne kadar haklı adam
-
Dininin elden gittiğini düşünürek,
İnsanları gün be gün daha çok dinsizleştiren, dininden soğutan,
Fetoşuna totoşuna medet uman, elini ayağını öpen
Ne zaman bir din konusu açılsa yanına mutlaka Atatürk ve Ateistliği monte ederek temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getiren
İnsanlara (!) peşkeş çekersen,
Gün gelir inanacak ne dinin nede başını sokacak vatanın olur.
Ne ekersen onu biçersin.
Güneş ekip fırtına biçen görülmemiştir.
-
yani doğru söze ne denir ki... Düşünüp taşınmak gerek bu ülkede artık üzülerek söylüyorum ki adam gibi siyaset yapan kalmadı malesef sağında solunda suyu çıkmış durumda arada geçinenlerin sonu ise hepten karanlık...
Allah sonumuzu hayır etsin... Dini destekliyor diye bunlara oy veren Milletimede birazcık akıl ihsan eylesin ne diyebiliriz ki başka...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------ricin bunu yazdı:
-----------------------------senin bildiğin şeyi bu ülkede bilmeyen bir çok insan var yaklaşımın yanlış...
-----------------------------
o zaman tv de izleyecek, gazetede okuyacak, nette bakınacak daha önemli ugraşlar bulsunlar o bahsettigin birçok insan...
-----------------------------:) bakmak ile görmek arasında çok fark var arkadaşım...okumak ile anlamak arasında ki fark gibi anlatabildimmi ?
-
Helal olsun adam hiç çekinmeden yazmış.
-
bazıları bize din elden gidiyor diye yakınıyorsunuz diyorlar... hani bunlar dinci ya din yükselecek zannediyorlar... halbuki gerçekleri göremiyorlar... din elden gitti devleti de istiyor bunlar! ha din elden gitti derken yanlış anlamayın yok olmadı! ancak içine o kadar fesat karıştırdılar ki heryerde tarikatlar türemeye başladı... hepsini geçtim dinin buyurduğu herşeyin aksini yapıp sonrada dinci diye geçinip bir de onun böyle olduğunu savunuyorlar... ama elimizde kalan tek şeyi, devleti bu hale getirmeyeceğiz...
haberlerde milletvekilinin biri aynen şunu söyledi "park yasağı olan yere park ettiğimizde polis uyarıyor..." Ulan pezevenkler! halk olarak benim park edemediğim bana yasak olan yerde vekil diye diktiğim senin ne işin olabilir! ben yargılanıyorsam benim vekil tayin ettiğim adam en önde yargılanmalı! ama bu düşünce nerdeeeeee... ne akp ne chp ne mhp... dtp yi değil partiden adamdan bile saymıyorum... yapacak olan adam şimdiye kadar elli sefer yapardı! neyse bu saatten sonra yapacak bişey yok durmak yok düzülmeye devam...
yazara gelince adamın ağzından bal damlıyor... zaten herkes gerçekleri bu kadar acık ifade edebilseydi şuanda güzelim ülkemiz bu halde olmazdı...
-
hayvana itafen yazıyorum:)
akp mi kaldircakmis yada kaldirmaya ugrasiyormus... sıkar o biraz... götüleri yemez...
-
1 kilo kömür mü ağırdır yoksa yılmaz özdil mi :D
çoğu kömürü seçiyor
-
şu yılmaz özdili bi sevemedim, ne kadar yazdıkları doğruda olsa