Genel
SEN ÇOK DEĞİŞTİN - Ersin Karabulut | Sandık.İçi (Uykusuz 25 Ağustos 2011)
SEN ÇOK DEĞİŞTİN - Ersin Karabulut | Sandık.İçi (Uykusuz 25 Ağustos 2011)
-
ersinin seslendiği bu adam her gün bizle birlikte minibüse otobüse biniyor, sokakta beraber yürüyoruz.
güzel yazı olmuş.
-
Ben Beğenmedim Biraz Taraflı Olmuş Sanki. Neresi Diyecek Olursan; Bu Toplumun Ahlak Anlayışı Farklıdır, Yani Gidip Avrupa Ülkesinde Normal Karşılalan Öpüşme Olayını Gelipte Sen Otobüste Yapıcaksın Bunada Normal Karşılama Bekliyeceksin, Yanlış! Müslümanlıktan Bahsetmicem Zaten Müslümanlıktan Nasiplensek Böyle Birşeyi Yapmaya Kalkışmayız, He Diyorsunki Adam Gayrimüslim Kardeşim o Zamanda Yerini Bileceksin Benim Düşüncem Bu Yanlış Gelebilir Herhangi Birinize Ama Ben Böyle Düşünüyorum.
-
o kadar derin yazmışki halen anlamayanlar var.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
o kadar derin yazmışki halen anlamayanlar var.
-----------------------------Anlamayan Çok Var Hatta Algılayamayan Çok Çok Var!
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
Ben Beğenmedim Biraz Taraflı Olmuş Sanki. Neresi Diyecek Olursan; Bu Toplumun Ahlak Anlayışı Farklıdır, Yani Gidip Avrupa Ülkesinde Normal Karşılalan Öpüşme Olayını Gelipte Sen Otobüste Yapıcaksın Bunada Normal Karşılama Bekliyeceksin, Yanlış! Müslümanlıktan Bahsetmicem Zaten Müslümanlıktan Nasiplensek Böyle Birşeyi Yapmaya Kalkışmayız, He Diyorsunki Adam Gayrimüslim Kardeşim o Zamanda Yerini Bileceksin Benim Düşüncem Bu Yanlış Gelebilir Herhangi Birinize Ama Ben Böyle Düşünüyorum.
-----------------------------müslüman olan oğlan ve kız sokakta öpüşemez mi yani? (sokağı da geçelim öpüşmez mi) yada otobüs vapur. vb. yanyana oturamazlar mı? çocuk kolunu atamaz mı? kim neyin yerini biliyor. yapmayın. ahlak anlayışı elbette olmalı. bu ahlak anlayışı herkesin heryerde sapkınlık derecesinde eylemler yapabileceği derecede olmadığı gibi yobazlık derecesinde tutucu da olmamalıdır. Tabi sizin sapkınlık anlaşınız farklı
-
2 insanın birbirini öpmesine tahammül edememek hastalıktır. ersin karabulut u zaten çok severdim ama bu yazısıyla zirveye oturdu adam. helal olsun.
-
angels_demos bunu yazdı:
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------müslüman olan oğlan ve kız sokakta öpüşemez mi yani? (sokağı da geçelim öpüşmez mi) yada otobüs vapur. vb. yanyana oturamazlar mı? çocuk kolunu atamaz mı? kim neyin yerini biliyor. yapmayın. ahlak anlayışı elbette olmalı. bu ahlak anlayışı herkesin heryerde sapkınlık derecesinde eylemler yapabileceği derecede olmadığı gibi yobazlık derecesinde tutucu da olmamalıdır. Tabi sizin sapkınlık anlaşınız farklı
-----------------------------Doğrudur Benim Sapkınlık Anlayışım Seninkine Göre Farkı Ben Toplum İçersinde Öpüşmenin Doğru Olmadığını Düşündüğümü Söyledim Sen Bunun Gayet Normal Olduğunu Savundun Burada Bi Düşünce Farklılığı Oluştu Ama! Kardeşim Ben Sana Kolkola Gezemezsin Kolunu Omuzuna Atamazsın Gibi Şeyler Söylemedim Müslümanlık Diyorsun, Kardeş Eğer Müslümanlıktan Nasiplensek Böyle Şeyler Yapmayız Diyorum Sen Sanki Müslüman Bunları Yaparsa Dinden Çıkar Gibi Birşey Çıkarıyorsun Sözümden Bugün Kapalı Olupta Genelevdeki Kadından Neredeyse Farksız İşler Yapan Kızlar Var Sorsan Müslüman Ama Yaptığına Bak.
Tekrar Yazıyorum;
Benim Düşüncem Bu Yanlış Gelebilir Herhangi Birinize Ama Ben Böyle Düşünüyorum.
-
bkz. hikayenin kahramanı
-
ne o mezarın kırılmasına sinirlendim nede o anıtın kaldırılmasına.Müslümanlığımızı unuttuk resmen,hatırlatıyorlar.Şimdi biri gelip bana sövecek ama oda normal.Fakat kardeşim;
Mezara şarap dökmek ne demektir ?
-
mezar kıranın mezara şarap dökenden bir farkı yok