Sen Olsan Bu Cihazlar Arasından Hangisini Seçerdin? Neden?
-
HTC Desire
-
hocam HTC Desire HD al.çünkü: android,custom rom (modifiye edilmiş sistem) atabiliyorsun,bu da mükemmel birşey,android market deli gibi gelişiyor.multitasking var.işlemci dehşet.720p video çekiyor.daha da ek bilgi vs istersen yardımcı olurum.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
patron_38 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Hocam bence işlemci çok önemli değil. Benim HD 2'de 1 ghz işlemci var ama ne boka yarıyor ki? iPhone 3Gs'lerde sanırım 700 küsür mhz işlemci vardı ama HD 2'ye basar.
Yani demek istediğim şu: cihazının işlemcisini kullanacak adam gibi uygulama (oyun, program) olmadıktan sonra işlemcinin önemi yok. HD 2'ye 1 ghz işlemci koymuşlar da ne boka yarıyo? Adam gibi uygulama yok bi şey yok.
-----------------------------androide gecmedinmi sen daha once androide gec sonra konus bence...
-----------------------------Yok dostum geçmedim Android'e. Sence geçeyim mi?
Güzel oyunlar var mı Android'de?
Bi de sen de mi HD 2 kullanıcısısın?
-----------------------------evet hd 2 kullanicisiyim ve android olarak kullaniyorum binlerce app var bekleme gec derim win de cok kisitli kaliyosun app yonunden
-
wking bunu yazdı:
Samsung Wave 2'nin tipi acayip kötü hocam, bence o olmamalı.
Bu arada Samsung Wave 2'nin Avrupa fiyatı 291 Euro.
Geçenlerde bir Samsung cihaz kullanmıştım ElectroWorld'de, valla HD 2'yi verip onu alacaktım. Müthiş bi şeydi ama modelini hatırlayamadım şimdi. Hatırlayabilirsem onu önerecem arkadaşa.
-----------------------------Samsung Galaxy s İ9000 den bahsediyorsun.
Dün aldım dehşet bir telefon kesinlikle tavsiye ederim. :)
ttp://www.youtube.com/watch?v=vjPxNadNm8M İzleyin...
-
Htc hd2
-
X10 kullanıyorum. Android 2.1 var 1 Ghz işlemci 8 MP kamera, 720p HD video çekimi. 4 inç hayvan gibi ekran. youtube ve video izlerken harika
Telefon rehberindeki şahısların resmini otomatik olarak facebooktan veya twitterdan çekiyor. Bir kişiyi rehberde incelediğin zaman onunla yaptığın son çağrılar, SMS'ler, twitter mesajları, facebook mesajları, o kişiye ait çektiğin videolar ve resimler görünüyor.
Eksisi, önde kamera yok, 3g konuşamıyosun.
Gün boyu epostlarımı, twitter ve facebook güncellemelerimi alır telefon. Sabah ve akşam eve gidip gelirken yaklaşık 1 saat internetten müzik dinlerim. Gün içerisinde de face, twit ve nette gezer, bolca konuşurum. Bu kullanımıma sarjı 24 saat gidiyor. Bunu sevmiyorum.
2011 4. aya kadar haritalar ve tarayıcı için multitouch gelecek. Diğer uygulamalarda multitouch zor gibi.
-
Amd-x bunu yazdı:
Htc hd2
-----------------------------Neden hacı?
-
iphone 4 632€ 24 ay vertraglı ama istersen toplu ödeme yapabiliosun diye biliyorum. O2 nin kampanyası canavar gibi bişi...pişmanım şimdi onu hatla almadığıma ama wave war bende...Android yüklemek için şu anda ekip topladılar yavaştan başladılar..Android gelsin wave sağlam olur inş..bu arada wave 2 mediamarkt da var kölnde gittim baktım gayet iyi ama tek farkı ekran boyutu başka bi fark göremedim