folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sen Olsaydın Nasıl Yönetirdin



Sen Olsaydın Nasıl Yönetirdin

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zuibatsu
    Zuibatsu's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2006
    Erkek
    sorcerer bunu yazdı:
    -----------------------------

    internet kafelerde filtreleri kaldırırm. köylü rahat rahat pornografik sitelere girebilsin.

     ----------------------------

     

    köylülerden önce kütahya daki askerlere acıyorum yaw tırsa tırsa giryolar sitelere :) her hafta sonu kütahyadaki siviller internet cafelerde boş masa bulamıyor.geç şu koltuğa kaldır şu filtreleri askerimiz rahat etsin :)


    Tecavüzden Kaçış Yoksa Tadını Çıkar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyalcin
    eyalcin's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mayıs/2007
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Onu yaparım bunu yaparımdan önce ;

    onu yaparsan halk ne tepki verir onu düşünmek lazım bu sölediklerinizi dünyada diktatörler yapamıyor artık:)

    Ama sanırım ilk işin benzine olan bağımlılığımızı azaltmak için tren ağlarını genişletmek olurdu.
    -----------------------------
    Halk zaten böyle istiyor. Diktatörler nasıl yapıyorda, yapamıyor? ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    yonetemezdim:D

    delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek
    Başa gelsem zaten darbeyle gelirdim. Krallık kurardım sonra. Tek başıma yönetirdim. Beğenmediğimi de temizlerdim. (Hitler abim gibi)...

    Sen hiç kaval çaldın mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    ilk olarak milletvekili dokunulmazligi kaldirarak baslardim ardindan rüsvet ve bunun gibi ückagitci memuriyeti önleyecek olaganüstü bir yapilanma kurdururdum. maliyenin  bütceye göre kadro, fabrika yapimi, özellestirme gibi kendisine ait olmayan islere burnunu sokmamasi icin ellerinden alir cok daha uzman konudaki belli bir kac komisyon kurdurarak bu kurumlara süzülmesi icin vekalet verdirirdim sonra ise disaridan gelen yabanci sermaye kuruluslarina kota uygular yerli sanayiyi tesvik ederim her türlü kolayligi saglardim. daha sonra bütün görevde yükselme sinavlari haric diger tüm sinavlari kaldirirdim(kpss öss oks gibi:) gelisimsel egitim dönemine gecis yaptirirdim(yani kisisel gelisim yönündee paralel egitim) cifitci ve köylüye her türlü yatirimi yapmasi icin en yüksek düzeyde tesvik verirdim(malum agir sanayi gelisirken köylüyü unuttuk a.q) özellestirme calismalarini durdurur satmaktansa onlari nasil kullanabiliriz amaci güden bir kurulusla bu kurumlarin ayakta kalmasi icin seferber ederdim. devletin fabrikasi olmaz anlayisini siler. Gelismekte olan alanlarda  fabrikalar yaptirir genclere isgücü olanaklari saglardim. ayni sekilde borclarin ödenmesine ayrilan fonlardan ayri kücük capta calisamiycak durumda olanlar(engelliler vs.) icin bir fon olusturur halkin verdigi vergilerin kücük bir yüzdesi o fonda toplanir ve akabinde devletinde destegi ile bu gibi kisilere normal yasam standartlarina cikmasini saglamaya calisirdim. belediyelere her isi kendi basina yapma hakkini ellerinden alirdim. yapmak istedigi isleri hükümetin belirledigi komisyondan süzme ile gecilecek uygun olanlarin yapilmasina karar verilecektir. öyle her belediyenin ayri ayri borusu ötmeyecek a.q.  simdiki devlet personel baskanligi olan kurumu güzelce bir kac kücük temizlikten sonra ise alim isten cikarim emeklilik gibi islemlerde adil olmasi icin denetleyecigi ayri bir komisyon kurarak herkesin hakki verilmesi saglanacaktir. sunu hic bir zaman unutmayin ki ne zaman herkesin hakki ciddi anlamda verildi o zaman ülke rahatlar.

    Not: devletin borclari konusuna girmedim. cünkü ödeme miktari bellidir. bundan taviz veremiyoruz fakat lobi faaliyetleri ile daha iyi anlasmalar yapilarak borclarin tam bizim istendigi gibi ödenmesi konusunda birseryler yapilabilir. devleti korudugumuz gibi halkida korumazsak ülkenin hali bu sekile düser iste..

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bareday_1234
    bareday_1234's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mayıs/2007
    Erkek
    salardım çayıra Mevlam hayıra 

    otobanda yürüyüşe çıktım!!!!!!!!!! Karayolları iyi çalışıyorda! bütün gece yürüdüm! sabaha karşı 4"te eve girdim nedense...........
Toplam Hit: 4314 Toplam Mesaj: 27