Senarist Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

ilgilenenler eklerse sevinirim:

jufgi_1903@hotmail.com

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    -----------------------------
    sitcome ne be???
    -----------------------------

Tek 1 bölümde milyonlarca kahkaha sesi duyulabilecek dizi kategorisi.. 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    hajım simdi sitcom demissinde bence hitap edecegi kesim hakkında da bi bilgi neim vermen lazım... cunku herkesin anlayısı bir deildir. misal olarak arkadaslar cok iyi iki zıtlasmayı vermiş, tatlı hayat ve cocuklar duymasın... birini herkes izledi kral oldu, birinin fazla izleyeni yoktu... biri herkese hitap ediordu, biri bir cok kisenin ilgisini cekmiordu... bence bu onemli kriteler goz onune alınmadan hangi elden olursa olsun cekan bir senaryonun is yapma olasalıgını hesaplamak biras zor olacaktır... benim dusuncem bu sekilde.. bilmiorum sen ne dusunursun ama bu ortak dusuncede bir araya gelebildiysek olaya biras daha farklı acıdan bakıoruz demektir. o zaman msn den gorusebiliriz.. ekledim seni

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

abim daha önce bir kısa film çekmişti olay tv de yayınlananlardan, senaryosu da ona aitti...

tabi olay tv ye el konulunca kaldı öyle =)

istersen kendisi gelince sorarım, ilgilenir büyük ihtimal...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    valla kendime güveniyorum ama .. laçka işler yapmak istemiyorum .. çünkü popülarite uğruna acaip pelesenk ve şebeklik içeren şeyler yazmak zorundasınız.. az olsun öz olsun .. ben damgamı başka şekilde vurucam :D:D

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    yarına kadar süre tanı..yarın ben sana göndericem :) bu gece yazarım.. pm'le msn'imi yazdım :):)

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

hacker olmaya çalışan iki dangalağın başına gelenleri anlat :) iskonun izinden falan gitsinler :D mesela atıyorum biri desin ki abi hacker olmak için tavladan başlamak gerekiyomuş falan :D tavla oynasınlar internetten, sonra ona buna yalvarsınlar nolur puanlarımı çalın beni hacker yapın die :D ahahah

boktan oldu sanırsam ama birden bu geldi aklıma :)

bu arada filmi de biz çekelim sen zahmet etme :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    tutulursa felan diyonda kanal d de tahribattan mı alıyor artık elemanları yoksa tiyatro felan mı D:

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Tırtıılar vadisi

Sahne 1

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

al sana senaryo

http://www.tahribat.com/story.asp 

Toplam Hit: 4489 Toplam Mesaj: 29