Senaryoya Bak TC Yıkılıyor Apo Cumhurbaşkanı Oluyor
-
Dayı Yiğen el ele, Milli Cephede
Yılmaz Çamlıbel
Amerika’nın bilmem ne adlı kuruluşunun, Türkiye’yle ilgili olarak ortaya attığı felaket senaryosu üzerine yazar ve de çizer takımı kaç gündür kıyameti koparıyorlar. Benim okurlar da kıyameti koparıyorlar, diyorlar ki “ “Yazarımız Yılmaz Çamlıbel daha ne bekliyor? Alternatif senaryosunu ne zaman gündeme getirecek?” Genel arzu üzerine, sizlere bir adet senaryo takdim ediyorum.
Senaryonun adı: Dayı yiğen el ele, milli cephede.
Ana tema: Son Türk devletinin yıkılması, ilk Kürt devletinin kurulması.
22 temmuz seçimi neticesi belli olur. 549 AKP’linin dışında sadece Aysel Tuğluk milletvekili seçilir. Meclis, Cumhurbaşkanını seçmek üzere toplanır. AKP, Abdullah Gül’ü önerir. Tam oylamaya geçildiğinde, Türk ordusu parlemento binasını ablukaya alır. Genel Kurmay Başkanlığı sitesinde, tam saat 24.00 te, sözde değil özde bir Atatürkçünün Cumhurbaşkanı olmasını belirten bir yazı yayınlanır.
Meclis salonuna giren silahlı askerlerin başındaki general, bu yazıyı meclis başkanına verir ve gereğini yapmasını emreder. Milletvekilleri sözde değil özde Atatürkçü ismi bulmaya çalışırken, dört kuvvet komutanıyla, lacivert takım elbiseli bir sivil salona girer. 549 milletvekili birden “Aman Allahım” diye bağırırlar. Aysel Tuğluk ise “vay serok” der.
Tomsonlu bir yüzbaşı meclis başkanını indirip, koltuğuna oturur ve konuşmaya başlar. “Sayın milletvekilleri, yıllarca sürdürülen araştırmalar sonucunda, Atatürke sözde değil, özde bağlı olan en güvenilir adamın Sayın Abdullah Öcalan olduğu, tarafımızdan tesbit edilmiştir. Bu nedenle, sayın Öcalan’ın Cumhurbaşkanlığını, oylarınıza sunuyorum. Kabul edenler, etmiyenler. Oy birliğiyle kabul edilmiştir. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.”
Öcalan Kürsüye çıkıp yemin eder ve Aysel Tuğluk’a dönüp “ Seni başbakan olarak atadım. Hemen kabineni kur ve çalışmaya başla” der ve Çankaya köşküne gider.
Meclisteki bu oylama ve atama, akşam haberlerinde komuoyuna duyurulur. Şehit aileleri, Özel kuvetle komutanlığı, ülkü ocakları, Atatürkçü düşünce dernekleri ve ulusalcı çeteler Çankaya köşkünü ablukaya alırlar. MİT, Öcalanı Çankaya’dan alıp Kerkük’teki Türkmen cephesine teslim eder.
Türk ordusunun Güney Kürdistan’a girmemesine kızan pêşmergeler, Şırnak üzerinden Türkiye’ye girer, Diyarbakır surlarına dayanırlar. Bunu fırsat bilen Türk ordusu yönetime el koyar. AKP’lileri İmralı’da gözaltına alır. Bunun üzerine Milli nizamcılar, sokaklara dökülürler. CHP’nin başvurusu üzerine Anayasa Mahkemesi, türbanlıların sokaklara çıkmasının anayasaya aykırı olduğuna kara verir. Bu kargaşa içinde ülke büyük bir kaos içine sürüklenir.
Bunu fırsat bilen pêşmergeler, Ankara’yı kuşatırlar. Kemalistler, Ankara Kalesine sığınırlar. Pêşmergeler kaleyi muhasara altına alır. Kale etrafına konuşlandırılmış polis panzerleri, Pêşmergelerin üzerine biber gazı sıkar. Gözleri yanan Pêşmergeler, oraya buraya kaçışırken, belediyenin açtığı çukurlara düşerler.
Sonuçta Türk yetkililer, Kürt aşiret reisleriyle barış masasına otururmak zorunda kalırlar. Uzun süren pazarlıklar sonucunda, Samsun, Sıvas, Mersin’in doğusu Kürtlere, batısı ise Türklere verilmesi, taraflarca kabul edilir. Kürtler, Diyarbakır merkezli bir Kürt devleti kurarlar.
Buna kızan ulusalcı Türkler, merkezi hükümeti tanımadıklarını söyleyerek her ilde, bağımsız site devletleri kurarlar. Böylece son Türk devleti, tarih sahnesinden silinmiş olur.
Afedersiniz, yazıma ara vermek zorundayım. Zira karım balkondan beni çağırıyor.
- Buyur karıcığım bir şey mi istiyorsun?
- Elmalı pasta yaptım. Çay da demlendi. Seni bekliyorum.
Sevgili okuyucular, bunca yıldır sizler için yazı yazıyorum. Bu güne kadar bana bir parça elmalı pasta ile bir bardak çay bile ikram etmediniz. Afedersiniz ama ben babanızın kölesi değilim(!). Karımın elmalı pastası ve çayı için sizleri terk ediyorum. Çok merak ediyorsanız, senaryonun devamını siz yazın. Haydi bana eyvallah.
-
su konuları biraz dusunerek acın hadi kalktın iki itin havlamasını yazıya döltugu metni cp yaptın da adresi ne veriyon hit mi hitin amk.
-
Ondan Sonra Hic Farkında Olmadan iceri pasta yemeye giderken bide bakarki karım dedigi halbuki bi travestidir . karısı zorla agzına vererek oral istekte bulunur :) daha sonra yazarımız ölerek peşmergeler sadece bunun rüya olacagını ve anca elmalı pasta ile çay iceceklerini anlamış bulunmaktadırlar :)
-
karıcım dediğinin eminki benden daha fazla sakal ve bıyığı vardır. malum bölgeyi düşünmek bile istemiyorum ıykk bişede yapmassın kadına :PP
afedersiniz ama apo benim t*****larımı yesin.
-
oldu amk.
edüt: yannış anlayıp yazmışım zontayım işte amk nolcak :D
bi edüt daa: linki kaldır bare simel hoca
-
sanırım yazar mizahi bir dille konuyu ele almış. bir nevi taşak muhabbeti. da adamın karısına niye laf ettiniz anlamadım? bu arada yazarı tanımıyorum çıkmam lazım acelem var sadece yazıyı üstten okudum :)
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
sanırım yazar mizahi bir dille konuyu ele almış. bir nevi taşak muhabbeti. da adamın karısına niye laf ettiniz anlamadım? bu arada yazarı tanımıyorum çıkmam lazım acelem var sadece yazıyı üstten okudum :)
taşaklık konu var taşaklık konu var -
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------oldu amk.
edüt: yannış anlayıp yazmışım zontayım işte amk nolcak :D
bi edüt daa: linki kaldır bare simel hoca
ben düzenleyemiyorum adminlerden ricam bir zahmet linki kaldırın -
yaw boyle bi adama geyik s2den başka bi yemek verilmez gitmiş karısı pasta yapmış :D hakedıyolar abicim ailecek transexual olsalar yeridir
-
böyle düşüncelri kimsenin aklından bile geçirmemesi lazım ama işte şuan ki devletimiz çok yavşak dawrandığı için bazı malların böle planları olabilir tabii !!!!..
-
okumadım hassktir çekiyorum....