Sene 2014 Hâlâ Mavi Ekran
-
Abi her açıdan çekmene gerek yoktu, tek resimden anlardık problemi.
Problemin bir driverdan kaynaklı görünüyor. netio.sys neyin dirverı tam olarak bilmiyorum ama onu kaldırıp yeniden kurman problemini çözecektir.
Tam olarak anlamak için minidump dosyasını C:\Windows\Minidump burdaki yoldan alıp bi koysana bakalım tam olarak yazması lazım orda.
-
o arkadaki tümsek ayna ne lan :D
-
mavi ekran dediğin nedirki gülüm ben senin için 'c:windows/system32/boot.sys belirtilen dosyayı bulamıyor' hatası almayı göze almışım.
-
sRcN bunu yazdı
o arkadaki tümsek ayna ne lan :D
vay adam ince gördü helal olsun :) bu yorumdan sonra resimlere dikkatlice baktım 1 2 dakka anca gördüm.
-
Ahahahhaha bu konu ne olmuş la böyle :D
Hacılar o resimler hata kodunu google da aratınca çıkanlar. 3 tane ekledim topu topu sadece hata kodlarına baktım dillerini incelemedim bile, benimki Türkçe konuşuyo zaten.
Fotolardan biri ibnelik yaptı eklenmedi gözüküyordu meğersem elli kere eklemişim, özürlerimi iletiyorum.
Tarayıcınız cache destekliyorsa ki desteklemeyen olamsa gerek, aynı resim 50 kere de açılsa 1 resim kadar kota gider, yine de kusuruma bakmayınız :D
neşelendim yorumlrı okuyunca.. anlayamam....
-
antivirusten olabilir, network driverından olabilir. antivirusu kaldırıp dene ki bence antivirustendir. olmazsa network driverını güncelle/yeniden yükle.
ayrıca Sene 2014 hâlâ antivirus. :)
He bir de özel birşey yaparken mi oluyor (mesela torrent kullanırken) yoksa rastgele zamanlarda mı oldu ikisi de?
ulquiorra tarafından 17/Şub/14 18:53 tarihinde düzenlenmiştir -
ulquiorra bunu yazdı
antivirusten olabilir, network driverından olabilir. antivirusu kaldırıp dene ki bence antivirustendir. olmazsa network driverını güncelle/yeniden yükle.
ayrıca Sene 2014 hâlâ antivirus. :)
He bir de özel birşey yaparken mi oluyor (mesela torrent kullanırken) yoksa rastgele zamanlarda mı oldu ikisi de?
Galiba şurdaki tool ile upload yaparken oldu sanırsam emin değilim deneyeceğim tekrar