folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Senet İmzalatmak Veya Boş Kağıda İmza Attırmanın Geçerliliği Var Mı ?

Senet İmzalatmak Veya Boş Kağıda İmza Attırmanın Geçerliliği Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Mahkemede karsi taraf itiraz ederse olay kriminale gider ordada imza ile diger yazilarin farkli zamanlarda yazildigi ortaya cikar..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Zorla senet imzalatmak sıkıntıdır bilgine ... Daha geçen ay profestonel bir avukatla muhabbeti oldu , hiç bulaşma derim ...

Neye karşılık alacaksın bilmiyorum ama biz hırsızlık yapan adamın elinden aldık zorla 25.000 liralık senet , onu da ses kaydını aldık evet ben yaptım - ben çaldım derken ki kaydını aldık ... Avukat ; gidipte şikayetçi olursa sıkıntı bu işler demişti ...

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

elimde 15 bin tl ye yakın senet var. Eski kiracılara imzalattığımız ve ne kirayı nede bu parayı alabildiğimiz. Tahsil edebilecek olan varsa 10 bini tahsildarın 5 bini benim olacak şekilde paylaşalım?

Benim edindiğim bilgilere dayanarak senet bir boka yaramıyor. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

elimde 15 bin tl ye yakın senet var. Eski kiracılara imzalattığımız ve ne kirayı nede bu parayı alabildiğimiz. Tahsil edebilecek olan varsa 10 bini tahsildarın 5 bini benim olacak şekilde paylaşalım?

O mantıkla bakarsan artık Çek - Senet hiçbiri bir b*ka yaramıyor hocam :)

İzmir'de olsaydın sağlam bir avukata yollardım seni ...

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hacılar imzayı senin attığını nasıl anlıyo bu ibineler ? ben bile imzamı her deferinde farklı atıyorum aynsıını tutturamıyorum nasıl tespit ediliyo bu ?

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

3-5 tane temel kritere bakıyorlar imzanın genişliği aynı olurmuş mesela genelde, harflerin normal yazına benzerliğine bakıyorlar, attığın 100 diğer imza ile karşılaştırıyorlar fln.

Boş kağıda tabiki imza atmayın, atmak zorundaysanız karalayın bişey.

Ben hayatımda bikere attım boş kağıda imza onda da babam kalpten hastaneye kaldırılmıştı, adam sordu 100 tl lik mi stand takalım yoksa 8000 tl likmi, dedim tabi 8000 lik takın. o zmn dedi imzala bu boş kağıdı. Çok ters geldi bana ama ske ske imzaladm.

Bu gibi durumların çıkışı herzaman var(haklıysan), zorla imzalattı dersin, silah dayadı dersin, benim imzam değil dersin, kanunda açıkları var. Ama tabi kaznaana kadar ömründen ömür gider (kazanabilirsen)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı

cek senetın yatarı kalktı ceksenetten hapis ezası yok artık :D sülo senetlerı taratıp at bana bakıyım bır

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

@Mylitta  Sağolun hocam, zaten bayağı ince konu bu bence de. İnciği cinciği çok sanki.

@kaanstain  hocam borç verdim, karşılığında da senet imzaladı, zorbalık bunun neresinde?  şirket için dediğiniz mümkün bir sorun yok da dediğim gibi borç verdim, alacağımı istiyorum deyip almak felan nasıl oluyor onu öğrenmek istiyorum.

şahit böyle durumlarda ise yariyor diye biliyorum. Ayrica borcunu itiraf ettiği görüntü kaydi da yarayabilir. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Amacini söyle ona göre cevap vereyim

Errare Humanum Est
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

hocam senedin üzerindeki rakam önemli öncelikle küçük rakamlar ise avukat aracılığı ile tahsil edilebiliyor rakam büyüdükcede tahsil zorlaşıyor

senet doldururken isim kısmını boş bırakmanı tavsiye ederim ve kefil kısmını mutlaka doldur senedi olan kişini kefili olması önemli  yine adamdan mutlaka nerde yaşadığına ikametgah almanı tavsiye ederim...

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
Toplam Hit: 3349 Toplam Mesaj: 23