Seni Ben Kaç Kere Sevdim
-
Kaç kere geldin hayatıma? Ve sonra kaç kere gittin? Ben durgun sularda yüzerken, sen çalkantılı bir denizdin. Medcezirlerinle kumdan kalelerimi devirdin. Geldin gittin, geldim gittin... Söylese canım, ben seni kaç kere sevdim? “Seviyorum” cümlesi bile yetersiz kalır mı bir duyguyu anlatırken? Hani laf cambazıydım ben, kelimelerimi yitirdim seni seyrederken.
Şimdi soruyorum... Madem ki gidecektin, niye geldin? Madem ki beni hiç olmadığı kadar kimsesiz, öksüz, yetim bırakacaktı yokluğun, neden doldurdun hayatımdaki boşluğu? Bıraksaydın yürek, içindeki koca delikle yaşamaya devam etseydi. Alışmıştı ne de olsa...
İşin kötüsü, nice şairde sonradan ilhama dönüşen acılara da benzemiyor benimki. Ne sadece gözlerin özlediğim, ne sadece ellerin, ne sadece kokun... Sensiz de yapabilirim sanıyordum ama yanılmış içim. Daha gitmek için arkanı döner dönmez, her şeyini özledim... -
yazmayın böyle yazılar yaw insanın içi depreşiyo sonra :SS aşk b*ktan bi olay , ellerine sağlık ;)
-
Aşk boktan da onsuzda olmuyor be hocam. bu arada bu yazı benim değil Yasemin Özçelik adlı bir bacımızın.
-
::((( Bilerek mi yapıyon ! :(((((((
-
sen mi yazdın?
-
Şimdi soruyorum... Madem ki gidecektin, niye geldin? Madem ki beni hiç olmadığı kadar kimsesiz, öksüz, yetim bırakacaktı yokluğun, neden doldurdun hayatımdaki boşluğu? Bıraksaydın yürek, içindeki koca delikle yaşamaya devam etseydi. Alışmıştı ne de olsa...
MükemmeL ;) -
Hani laf cambazıydım ben, kelimelerimi yitirdim seni seyrederken.
vay a.q lafa bak ya -
Süper bir yazı hocam sağolasın..
Özlemişim tariqatımı beee..
"Sensiz olmaz, sensiz olmaz.." diyesim geldi içimden :)
Sağol EmirReis paylaşımın için tşkler. -
Aşk kadar boktan bişe yok bu dünyada adamın her bir şeyini yiyip bitirio ne cebinde para kalıyor ne sigara parası bulabiliyon bide hasret olursa s.. tutun gayri
-
gerçekten bea insanın içi bi hoş oluo saten bizde de aynı durumlar war :'(
-
emir abi çok içlisin ama birazda onun sana yaptığı gibi unutmayı densen?
unutmakla hiç bişi kaybetmezsin belki anılarınız olabilir o anıları hatırladıkça senin için acıdan başka ne olucak ki?
hep diyolarya zaman herşeyin ilacı zamana bırak herşeyi
sular durulsun kendine başka bi rota bulursun (:
Toplam Hit: 1689 Toplam Mesaj: 13