folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Seni Savcı Diye Oraya Koyanın Zihniyetini

Seni Savcı Diye Oraya Koyanın Zihniyetini

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

bu ülkede polise asla güvenmem.o kadar polis arkadaşım var.yaşadıklarından, anlattıkları olaylardan sonra bu ülkede yapayalnız oldugumuzu anladım

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------

Batının hukuku işte

heee allah için tamda batının hukuku

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

tomannie bunu yazdı:

bu ülkede polise asla güvenmem.o kadar polis arkadaşım var.yaşadıklarından, anlattıkları olaylardan sonra bu ülkede yapayalnız oldugumuzu anladım

aynnneeenn öyle sakaryada okuyan birisi olarak hele akyazı ilçesinde polis sadece salla başı al maaşı takılan asalaklardan başka birşey değil etliye sütlüye karısmazlar.. iki tane sivil abi var taşaklı var onlarda olmasa halimiz duman olurdu :)

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

bu ülkede kanunlar vardır evet ama ne için vardır onu halen çözecek bir insan yoktur sadece kendi kendilerini başkan yapmak ve halkı oynatmak için vardır benim sokağımda polis karakolu var inanırmısınız otoparktan araba çalıyorlar :D ulan ilk açıldığından 7/24 nöbet vardı polis nöbette asla oturmaz telefonla konuşmaz kulübeye dahi girmezdi şimdi bazen geçerken görüyorum  sandalyede sigarasını içiyor 24 saat telefonla konuşuyorlar ben şimdi polisemi güveneyim yoksa bunları polis yapan devletime mi ama devletime  güveniyorum edip akbayramın dediği gibi inanın çocuklar çocuklar inanı güzel günler göreceğiz güneşli günler ( Tabi lafta kaldı halen ) arkadaşım adammı öldürdü hakkı ne hapismi yatacak ama yan gelip değil ama malesef şöyleki bizim insanımız para başta olmak üzere çoğu şeyin kölesi yok ben silah alıcam hop neymiş ruhsat ulan sanki daire  alıyoruz okadar para veriyoruz eee sonra ruhsatsız silah hopppa bu ne şimdi derler niye taşıyorsun sanki benim babam zengin sanki ben o şahıslar kadar zenginim yarınım mechul hani bazen düşünüyorumda libyalımı olsaydım yahu adamlar özgürlüğü için neler yapıyorlar bizimkiler ise al özgürlüğüm senin olsun diyorlar .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

efds

bu kararların werildiği adalet sisteminin....

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

efds

bu kararların werildiği adalet sisteminin....

tam da yeri gelmişken.. bu olaydaki sanıklara dikkat eden oldu mu aranızda? memleketin ne halde olduğu ortada. bu ahvali, sadece kanunlar ve uygulayıcılarla açıklamak yetmez. birçok insanın, mecbur kaldığında çocuğunu emanet edebilecekleri, hatta bazılarna hergün emanet ettiği ünvan sahibi canlılar... (asker, yüzbaşı, eğitimci, korucu, muhtar vb)

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

acınacak bir durum  valla bu ülkede düşünmek ve yerinde söylemek suç ne olsun yani bunları asma tamam yapacaksın hadım  

a

s

df

Toplam Hit: 3148 Toplam Mesaj: 18