Seni Savcı Diye Oraya Koyanın Zihniyetini
-
bu ülkede polise asla güvenmem.o kadar polis arkadaşım var.yaşadıklarından, anlattıkları olaylardan sonra bu ülkede yapayalnız oldugumuzu anladım
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
Batının hukuku işte
-----------------------------heee allah için tamda batının hukuku
-
tomannie bunu yazdı:
bu ülkede polise asla güvenmem.o kadar polis arkadaşım var.yaşadıklarından, anlattıkları olaylardan sonra bu ülkede yapayalnız oldugumuzu anladım
-----------------------------aynnneeenn öyle sakaryada okuyan birisi olarak hele akyazı ilçesinde polis sadece salla başı al maaşı takılan asalaklardan başka birşey değil etliye sütlüye karısmazlar.. iki tane sivil abi var taşaklı var onlarda olmasa halimiz duman olurdu :)
-
bu ülkede kanunlar vardır evet ama ne için vardır onu halen çözecek bir insan yoktur sadece kendi kendilerini başkan yapmak ve halkı oynatmak için vardır benim sokağımda polis karakolu var inanırmısınız otoparktan araba çalıyorlar :D ulan ilk açıldığından 7/24 nöbet vardı polis nöbette asla oturmaz telefonla konuşmaz kulübeye dahi girmezdi şimdi bazen geçerken görüyorum sandalyede sigarasını içiyor 24 saat telefonla konuşuyorlar ben şimdi polisemi güveneyim yoksa bunları polis yapan devletime mi ama devletime güveniyorum edip akbayramın dediği gibi inanın çocuklar çocuklar inanı güzel günler göreceğiz güneşli günler ( Tabi lafta kaldı halen ) arkadaşım adammı öldürdü hakkı ne hapismi yatacak ama yan gelip değil ama malesef şöyleki bizim insanımız para başta olmak üzere çoğu şeyin kölesi yok ben silah alıcam hop neymiş ruhsat ulan sanki daire alıyoruz okadar para veriyoruz eee sonra ruhsatsız silah hopppa bu ne şimdi derler niye taşıyorsun sanki benim babam zengin sanki ben o şahıslar kadar zenginim yarınım mechul hani bazen düşünüyorumda libyalımı olsaydım yahu adamlar özgürlüğü için neler yapıyorlar bizimkiler ise al özgürlüğüm senin olsun diyorlar .
-

bu kararların werildiği adalet sisteminin....
-
irwa bunu yazdı:
bu kararların werildiği adalet sisteminin....
-----------------------------tam da yeri gelmişken.. bu olaydaki sanıklara dikkat eden oldu mu aranızda? memleketin ne halde olduğu ortada. bu ahvali, sadece kanunlar ve uygulayıcılarla açıklamak yetmez. birçok insanın, mecbur kaldığında çocuğunu emanet edebilecekleri, hatta bazılarna hergün emanet ettiği ünvan sahibi canlılar... (asker, yüzbaşı, eğitimci, korucu, muhtar vb)
-
acınacak bir durum valla bu ülkede düşünmek ve yerinde söylemek suç ne olsun yani bunları asma tamam yapacaksın hadım