Seni Seviyorum Ne Kadar Seviyorsun
-
ne kadar sorusu bizim doyumsuzluğumuz gibi dursada bunu erkeklerde söylüo ,)) cewaba gelince ,))
ölçülebilcek kadar olsaydı bunun adı aşk olmazdı ,)
-
telefonda sorulur genelde ve verdiğim cvp "bu kadar" olur
-
şirinlik yap: 'bu kadar' diyip kollarını aç duruma göre sarılma olayı olur.
sert yap: 'sevdiğim zaman anlarsın' de. Bir dahaki saçma sorulara engel olur.
2 olayda tarafımdan yaşanmıştır.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar sorusu bizim doyumsuzluğumuz gibi dursada bunu erkeklerde söylüo ,)) cewaba gelince ,))
ölçülebilcek kadar olsaydı bunun adı aşk olmazdı ,)
-----------------------------valla düşündüm ama alınır diye söylemedim ama soru bir kere yanlış bu soruyu sorandan ne beklernirki kendiside düşünmesi gerekir
ama orjinal cevaplar var
-
:S en nefret edilen sorudur bu. Bunlara mahal vermemek lazım aslında bu soruyu yönelten kızlardan bir an önce uzaklaşmalı poposuna hafif vurarak "büyüde gel"
şeklinde telkin etmeli ;)
-
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------
:S en nefret edilen sorudur bu. Bunlara mahal vermemek lazım aslında bu soruyu yönelten kızlardan bir an önce uzaklaşmalı poposuna hafif vurarak "büyüde gel"
şeklinde telkin etmeli ;)
-----------------------------buda orjinal tuttum bunu eyvallah gecenin bu saatinde
-
Beraber ölecek kadar demiştim :)
Sonrada bunu gerçekten yapacağımızı söylemiştim hoşlanmamıştı :D
Millet birbiri için neler yapıo sevgilisinin hayatı için nelerden vazgeçiyo sana kalsa burda beraber ölürüz demişti :)
Halbuki bi anlasaydı beni :D
hatırlattın gece gece
-
senin beni sevdiğin kadar de biliyosun aşkta herşey karşılıklı ;)
-
su kadar de
-
Balıkların denizi, kuşların gökyüzünü sevdiği kadar... güneş ile ay arasındaki mesafe kadar... kelimelerle anlatamayacağım kadar çok... Ulan zaten aklına bir şey gelmiyorsa yeteri kadar sevmiyorsun demektir, sen daha düşünmeden çıkması lazım bunların. :|
Al bakalım aşık adam bu da hediyem olsun.
youtube.com/watch?v=Sz8Ft434dW0&feature=player_embedded