Sennheiser Kulaklık
-
Arkadaşlar mp3 player için 20 liraya sennheiser in mx200 odeli var ve çok mükemmel olduğu söyleniyo sony nin vs. 100 liraya yakın kulaklıklarıyla bile karşılaştırılmaz gibi bişeymiş florya flyinn e gittim yetkili satıcılarındn birine 70 euro dedi fakat 20 lira fiyatı : ) bakırköy galeria dada yok..net ten de alışveriş yapmayı beceremem die düşünüorm..bu kulaklığın satıldığı bi yeri bilen var mı veya netten nası alabilirim ..?
-
Sennheiser kulaklıklar çok mükemmel.
Hayatımda gördüğüm en pahalı kulaklıklar 1.5 milyarı geçiyordu.O da i ile başlayan bir markaydı.
-
gittifidiyor dan bulabilirsin,ordan aldım,memnunum
-
bende sennheiser cx300 var, çok sağlam tasfiye ederim 76,32 ytlcik
-
koysepete 18.39 ytl +kargo
üye ol havale ile alırsın
-
sennheiser deme :D 900 ytl ye kulaklık var media markt'te , ciddi merak ediyorum 900 ytl verilir mi kulaklığa? :)
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
sennheiser deme :D 900 ytl ye kulaklık var media markt'te , ciddi merak ediyorum 900 ytl verilir mi kulaklığa? :)
Hocam Shure'un 1.400 liraya var : ) -
Lemuria bunu yazdı:
decameron bunu yazdı:
Hocam Shure'un 1.400 liraya var : )
İyide onun kesin bir + yanı vardır,kablosuz kulaklık gibi , bu bahsini geçirdiğin Sennheiser(900ytl olan)da hiçbir + görünürde yok , bildiğin kablolu kulaklık a.g. alırsın 2 güne çöp :D -
ne özelliği varki bu zımbırtının bukadar pahalı???
-
decameron hoca ben kablolu kulaklık gördüm 1.790 ytl küsür fiyata...
Öyle ilginçlikleri yoktu fakat ses kalitesini duyunca kalp krizi geçiririm.
-
Gittigidiyor.com dan al. Dükkan dükkan aramak zaman ve para kaybı.