Sensation Türkiyeye Geliyor !
-
Biletler 1.000tl den satışa çıkacakmış.
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Biletler 1.000tl den satışa çıkacakmış.
-----------------------------şansımı kaybettim :D
-
nos18 bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
sensation white dunyanin kabul edilmis en buyuk partilerinden biridir ve orda bulunmak icin iyi paralar odemek gerekir partye.kari kiz icin gidicek arkadaslar o partynin ruhunu kavrayamayan insanlardir ayrica gece 3 ten sonra kafalarinin kaldiramayacagi muzikler calar genelde nerden biliyorum burda bulundugum sehirde hersene yapilir ordan biliyorum guzel partydir gidilmeai gerekir
-----------------------------bana ruhunu anlatırmısın dostum. Bariz ucuz bir kapitalizm eğlencesi işte, daha ne derinlik arıyoruz ki ? kadınlar, sikik bir müzik ve dans, felsefe nerede , derinlik nerede, nereden çıkar çok merak ettim şimdi...
-----------------------------
sna bu kadar basit geliyosa gitmezsin olur biter. konuyuda baltalama karşim öpüldün.
-----------------------------senin öpücüğüne, tavsiyene ihtiyacım varmış gibi mi görünüyor avukat bey?
-
Daha geçende bir arkadaş viyosunu izletip şöyle şeylere gitme şansım olmadı hiç diye dert yanmıştı hahahah. Bala bak adamdaki.
-
insanlarin eglence anlayisina alkol karistiginda ucu sexe gidio ulkemizde bu yuzden pek bise demiyorum eglmeyi bilmek ayri nasilki besiktas maci oldugunda ruhuna inanmak lazim buda ole bise
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------Biletler 1.000tl den satışa çıkacakmış.
-----------------------------höh.
en azından karı kız için giden olmaz. sonuçta bin lira oraya vereceğine rus var :P
gitmek isterdim iyi bişey gibi duruyo ama bilet paralı olunca videolarına bakarım artık
-
lan o 1000/2000 tl vip veya paket fiyatlarıdır, bu etkinlik için standart bilete kimse 1000 tl vermez, alt tarafı siktiğimin top100djs deki hıyarların setlerini dinleyeceğiz...
standart bilet 150 veya 200 liradan başlar işte... -
Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------sensationa karı kız için gidenin aq
-----------------------------ne için gidicez ya
sex & drugs ?
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Türk kızlarından bi bok olmaz diyen arkadaşların hem tiplerini hemde cevresindeki Lady'leri merak ediyorum. Eger etkinlik gerçekleşirse bişy lazım olursa içerde bana ulaşabilirsiniz ((:
-----------------------------türk kızlarından bir bok olmaz değil olay, şimdi doğası gereği bu festivalde deli gibi mdma ex birsürü drug alıyorsun yurtdışında
her köşede prezervatif makinaları satılıyor
tuvaletlerden garip garip sesler geliyor
artık sex & drugs ile bağdaşlaşmış bir festival, yurt dışındaki kızlar rahat çünkü sizinle tanışıp 1 saat içinde yatıp 1 saat sonra başkası ile yatabilirler bile
türkiyedeki hangi kız bunu yapıcak ?
ben sana diyim adamın biri kızın götüne yapışıp dans etti diye olay çıkartan kız dolu olucak orada
-
Napalm yağmuru az gelir bunlara, nuke lazım.