Seo: 17. Sırada Sitem Bir Anda Googleda İlk 500 De Bile Değil
-
hocam paket aldığın yerler spam içerik içeriyorsa senin seona yansıyor sanırım
yani anti seo spam sitelerden yapılıyor senin reklam verdiğin siteler spam site içerinde ise yada bunu sana biri yaptırdıysa (rakip olabilir) ozaman düşmen normal.. buna yapıcak bişey yok 0 dan başlaman lazım diye sanıyorum.. sadece sanı :) inş bu kadar kötü bişey değildir -
zone bunu yazdı
yani anti seo spam sitelerden yapılıyor senin reklam verdiğin siteler spam site içerinde ise yada bunu sana biri yaptırdıysa (rakip olabilir) ozaman düşmen normal.. buna yapıcak bişey yok 0 dan başlaman lazım diye sanıyorum.. sadece sanı :) inş bu kadar kötü bişey değildirhocam birkez oldu anti-seo baştan tasarım içerik felan girdim db yi komple sildim eğer tekrar olduysa kafayı yerim :D
-
wr3kcer bunu yazdızone bunu yazdı
yani anti seo spam sitelerden yapılıyor senin reklam verdiğin siteler spam site içerinde ise yada bunu sana biri yaptırdıysa (rakip olabilir) ozaman düşmen normal.. buna yapıcak bişey yok 0 dan başlaman lazım diye sanıyorum.. sadece sanı :) inş bu kadar kötü bişey değildirhocam birkez oldu anti-seo baştan tasarım içerik felan girdim db yi komple sildim eğer tekrar olduysa kafayı yerim :D
yani önceden olan bişeyse tekrar olması muhtemeldir..
sıkı seo rakiplerin olduğunu gösterir bu olay.. senin seo çalışması ve desteğine ihtiyacın var bu saatten sonra eğer sorun buysa -
zone bunu yazdıwr3kcer bunu yazdızone bunu yazdı
yani önceden olan bişeyse tekrar olması muhtemeldir..
sıkı seo rakiplerin olduğunu gösterir bu olay.. senin seo çalışması ve desteğine ihtiyacın var bu saatten sonra eğer sorun buysahocam zaten kendim amatörce yapıyordum, işte seo ile ilgili makelelerde anlatıldığı kadar birkaç imleme, wiki, forumposter gibi programlarlada dizinlere ekledim kendi diğer sitelerimden backlinkte koydum, tabi bir iki tane hacklink te cabası :D artık uğraşmayacam çok büyük getirisinin de olduuğunu düşünmüyorum seo dan.çünkü seo daki amacım adsense değildi tamamen yaptığım işle alakalıydı.