folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Seo: 17. Sırada Sitem Bir Anda Googleda İlk 500 De Bile Değil

Seo: 17. Sırada Sitem Bir Anda Googleda İlk 500 De Bile Değil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hocam paket aldığın yerler spam içerik içeriyorsa senin seona yansıyor sanırım

yani anti seo spam sitelerden yapılıyor senin reklam verdiğin siteler spam site içerinde ise yada bunu sana biri yaptırdıysa (rakip olabilir) ozaman düşmen normal.. buna yapıcak bişey yok 0 dan başlaman lazım diye sanıyorum.. sadece sanı :) inş bu kadar kötü bişey değildir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zone bunu yazdı

yani anti seo spam sitelerden yapılıyor senin reklam verdiğin siteler spam site içerinde ise yada bunu sana biri yaptırdıysa (rakip olabilir) ozaman düşmen normal.. buna yapıcak bişey yok 0 dan başlaman lazım diye sanıyorum.. sadece sanı :) inş bu kadar kötü bişey değildir

hocam birkez oldu anti-seo baştan tasarım içerik felan girdim db yi komple sildim eğer tekrar olduysa kafayı yerim :D

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    wr3kcer bunu yazdı
    zone bunu yazdı

hocam birkez oldu anti-seo baştan tasarım içerik felan girdim db yi komple sildim eğer tekrar olduysa kafayı yerim :D

yani önceden olan bişeyse tekrar olması muhtemeldir..

sıkı seo rakiplerin olduğunu gösterir bu olay.. senin seo çalışması ve desteğine ihtiyacın var bu saatten sonra eğer sorun buysa

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zone bunu yazdı
    wr3kcer bunu yazdı
    zone bunu yazdı

yani önceden olan bişeyse tekrar olması muhtemeldir..

sıkı seo rakiplerin olduğunu gösterir bu olay.. senin seo çalışması ve desteğine ihtiyacın var bu saatten sonra eğer sorun buysa

hocam zaten kendim amatörce yapıyordum, işte seo ile ilgili makelelerde anlatıldığı kadar birkaç imleme, wiki, forumposter gibi programlarlada dizinlere ekledim kendi diğer sitelerimden backlinkte koydum, tabi bir iki tane hacklink te cabası :D artık uğraşmayacam çok büyük getirisinin de olduuğunu düşünmüyorum seo dan.çünkü seo daki amacım adsense değildi tamamen yaptığım işle alakalıydı.

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
Toplam Hit: 2044 Toplam Mesaj: 15