Seo Algoritması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

asp ile muhtemelen bu yöntem bir çok kişinin aklına gelmiştir benim boyle bir şey geldi aklıma =

haber.asp?i=3243&b=cem-garip-oglu-yakalandı.html

b= kısmı boş olcak ama bu şekil yazcak i=kısmı ise id oluo orda id belirlencek sizce nasıl işe yararmı ?

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    benim tahminime göre "?" karakterinden sonrasının sayfa değişkenleri olduğunu anlayamayacak kadar salak değil google :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    e bişi sorcam bu seolu linkler afedersiniz ne bokuma yarıo anlamadım googlenin ne bokuna yarıyo 404 ile yapmak istemiyorum nasıl yapcam ki ha öyle ha 404 ile ne farketcek amk

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

kibariyenin annesine selamlar,

seonun algoritması içeriginin özgün olmasında saklıdır.

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    alura hocam onu demiyorum onu biliyorum seo linkin anlamı ne ne işe yarıyor benim yukarda bahsettigim yontem ile yapsam ne farkı varki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    alura hocam onu demiyorum onu biliyorum seo linkin anlamı ne ne işe yarıyor benim yukarda bahsettigim yontem ile yapsam ne farkı varki

olur gene  yap öle nekadar sade okadar iyi hatta direk içerigi html olarak yaz mesela telefon hakkında bilgi vericen sitede atıyorum

telefon-nedir.html yerine direk içerigi

www.site.com/telefon-birbirinden-uzak-yerlerde-bulunan-kişiler-ve-düzenekler-arasında-bilgi-alışverişini-sağlayan-elektrikli-ses-alıp-verme-aygıtıdır.-Telefonun-çalışmasında-ana-ilke-ağızdan-çıkan-ses-dalgalarının-önce-elektrik-sinyallerine-çevrilmesi,-bu-sinyallerin-çeşitli-gönderme-yöntemleriyle-uzağa-iletilmesinden-sonra,-bu-defa-elektrik-sinyallerinin-yeniden-kulakla-duyulabilecek-ses-dalgalarına-çevrilmesidir.html

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    Şimdi asp kullanıyorum ya onda 404 ile yapıoz 404 ile yapmak istemiyorum onda boyle yapayım dedim bi engeli olurmu diye düşündüm

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek

googlein işine yaradığını bilmiyorumda kullanıcı dostu linkler olmalı diyorlar ve bunu şöyle savunuyorlar

arkadaşınıza index.php?id=118 gibi bir link mi gönderdiğinizde içerik anlaşılır yoksa osmani-samanlikta-zeyneple-bastilar-118.php gibi bir link gönderirseniz içeriğini anlar?

semineri vardı ordada buna benzer cümleler kurmuşlarda bilinç altı yapmış :P
    keyword ile link eşleşmesi bile yapıyor olabilir gugıl bu :W 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

DarkF4Te bunu yazdı:

googlein işine yaradığını bilmiyorumda kullanıcı dostu linkler olmalı diyorlar ve bunu şöyle savunuyorlar

arkadaşınıza index.php?id=118 gibi bir link mi gönderdiğinizde içerik anlaşılır yoksa osmani-samanlikta-zeyneple-bastilar-118.php gibi bir link gönderirseniz içeriğini anlar?

semineri vardı ordada buna benzer cümleler kurmuşlarda bilinç altı yapmış :P
    keyword ile link eşleşmesi bile yapıyor olabilir gugıl bu :W

yazının içeriğini merak ettim bro :P:P 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    blank_page

ben sana özetliyim.

o 404lü linkler kullanıcı dostu linkler. yani içinde değişken olmayan linkler.

ama senin ? işaretinden sonrakileri google değişken olarak söylüyor ve bi işime yaramaz sayfada olduğu belirsizdir yani diyor.

mesela;

haber.asp?id=4&b=link-denemesi

haber-4-link-denemesi

ikisi bir birinden aşırı farklıdır

birde böyle bi 404lü deneyelim

haber-4.html?haber=link-denemesi

bununla en üsttekinin hiç bişeyden farkı yoktur

umarım anlamışındır.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

samanyoluhaber kullanıyordu bi ara şimdi değiştirmiş demekki bi keramet yok:D

sef rulz:D 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 1613 Toplam Mesaj: 12