Seo Algoritması
-
asp ile muhtemelen bu yöntem bir çok kişinin aklına gelmiştir benim boyle bir şey geldi aklıma =
haber.asp?i=3243&b=cem-garip-oglu-yakalandı.html
b= kısmı boş olcak ama bu şekil yazcak i=kısmı ise id oluo orda id belirlencek sizce nasıl işe yararmı ?
-
benim tahminime göre "?" karakterinden sonrasının sayfa değişkenleri olduğunu anlayamayacak kadar salak değil google :)
-
e bişi sorcam bu seolu linkler afedersiniz ne bokuma yarıo anlamadım googlenin ne bokuna yarıyo 404 ile yapmak istemiyorum nasıl yapcam ki ha öyle ha 404 ile ne farketcek amk
-
kibariyenin annesine selamlar,
seonun algoritması içeriginin özgün olmasında saklıdır.
-
alura hocam onu demiyorum onu biliyorum seo linkin anlamı ne ne işe yarıyor benim yukarda bahsettigim yontem ile yapsam ne farkı varki
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
alura hocam onu demiyorum onu biliyorum seo linkin anlamı ne ne işe yarıyor benim yukarda bahsettigim yontem ile yapsam ne farkı varki
-----------------------------olur gene yap öle nekadar sade okadar iyi hatta direk içerigi html olarak yaz mesela telefon hakkında bilgi vericen sitede atıyorum
telefon-nedir.html yerine direk içerigi
-
Şimdi asp kullanıyorum ya onda 404 ile yapıoz 404 ile yapmak istemiyorum onda boyle yapayım dedim bi engeli olurmu diye düşündüm
-
googlein işine yaradığını bilmiyorumda kullanıcı dostu linkler olmalı diyorlar ve bunu şöyle savunuyorlar
arkadaşınıza index.php?id=118 gibi bir link mi gönderdiğinizde içerik anlaşılır yoksa osmani-samanlikta-zeyneple-bastilar-118.php gibi bir link gönderirseniz içeriğini anlar?
semineri vardı ordada buna benzer cümleler kurmuşlarda bilinç altı yapmış :P
keyword ile link eşleşmesi bile yapıyor olabilir gugıl bu :W -
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------googlein işine yaradığını bilmiyorumda kullanıcı dostu linkler olmalı diyorlar ve bunu şöyle savunuyorlar
arkadaşınıza index.php?id=118 gibi bir link mi gönderdiğinizde içerik anlaşılır yoksa osmani-samanlikta-zeyneple-bastilar-118.php gibi bir link gönderirseniz içeriğini anlar?
semineri vardı ordada buna benzer cümleler kurmuşlarda bilinç altı yapmış :P
-----------------------------
keyword ile link eşleşmesi bile yapıyor olabilir gugıl bu :Wyazının içeriğini merak ettim bro :P:P
-
blank_page
ben sana özetliyim.
o 404lü linkler kullanıcı dostu linkler. yani içinde değişken olmayan linkler.
ama senin ? işaretinden sonrakileri google değişken olarak söylüyor ve bi işime yaramaz sayfada olduğu belirsizdir yani diyor.
mesela;
haber.asp?id=4&b=link-denemesi
haber-4-link-denemesi
ikisi bir birinden aşırı farklıdır
birde böyle bi 404lü deneyelim
haber-4.html?haber=link-denemesi
bununla en üsttekinin hiç bişeyden farkı yoktur
umarım anlamışındır.
-
samanyoluhaber kullanıyordu bi ara şimdi değiştirmiş demekki bi keramet yok:D
sef rulz:D