Seo Hakkında Bir Soru
-
Merhaba arkadaşlar
Dizi izleme sitem var dizixl.com
Wordpress tabanlı sol kolonda yerli diziler sağ kolonda yabancı diziler var.
Şimdi eğer 2 tane wp kurup /yerlidizi /yabancidizi şeklinde yaparsam
Anasayfayada 2 buton koyup bunlara link verirsem googledan şimdiki linkler bulunamayıp silinceği için tüm sıralamalarım gidermi?
Yoksa google yeni linkleri bulup aynı sıralara koyarmı?
Bir de bu olay seoyu nasıl etkiler? Farklı bi tema kullanarak bu olayı yapmayı düşünüyorum
Not: Seo için bir kategori açılmalı artık:) -
önceki link yapın nasıldı bilmiyorum ama eğer sadece baştaki dizin değişicekse 301 yönlendirmesi ile eski linklerini kaybetmezsin.
bide niye 2 tane wp kuruyorsun ki. kategorielden yerli ve yabancıyı en üst kategori olarak ayarlar. kalıcı bağlantılarda kategori adını gösterirsen
blabla.com/yerlidizi/blala gibi olur.
eğer subdomain olarak kurucaksan yeni siteleri. googel gözünde yeni site gibi olarak algılanıcagından yeni siteye başlar gibi işlemler uygulaman lazım onun haricinde sadece klasör olarak açıcaksan bir farklılık olmaz.
FCN tarafından 16/Eki/12 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
bence şuan çok hoş sade ve anlaşılır , hiç uğraşma hocam.
-
FCN bunu yazdı
önceki link yapın nasıldı bilmiyorum ama eğer sadece baştaki dizin değişicekse 301 yönlendirmesi ile eski linklerini kaybetmezsin.
bide niye 2 tane wp kuruyorsun ki. kategorielden yerli ve yabancıyı en üst kategori olarak ayarlar. kalıcı bağlantılarda kategori adını gösterirsen
blabla.com/yerlidizi/blala gibi olur.
eğer subdomain olarak kurucaksan yeni siteleri. googel gözünde yeni site gibi olarak algılanıcagından yeni siteye başlar gibi işlemler uygulaman lazım onun haricinde sadece klasör olarak açıcaksan bir farklılık olmaz.
Hocam zaten kategoriler o şekilde. Ama temayı değişmek istiyorum.
Hem girenler için daha rahat olur diye düşünüyorum yerlilerle yabancıları ayırırsam.
Hem de seo açısından iyi olabilir diye düşünüyorum. -
up
-
bence gayet güzel..hem adam bi yerli dizi izledikten sonra bi de yabancı izlemeye karar vericek ne biliyon ki
herşey kulllanıcının gözünün önünde olsun hocam..kararı kullanıcıya bırak..
-
bu şekilde daha iyi bence kaldırma
-
gayet hoş olmuş siten.
temanın adını verirmisin ?