Seo İçin Hangisi Uygun - Windows 8
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------yav hoca bırak o alan bana kalsın sen win7 den devam et :D windows8toolz.blogspot.com rulz :D
-----------------------------Hocam blogunu desteklediğimi ve takip ettiğimi biliyorsun. Özellikle bir mürid'in bu alanda bir blog açması güzel birşey.Beni rakip olarak görme, ben seni görmediğimi söylemiştim.Blog kardeşliği diye birşey var demi :)) Bana sorular sorduğunda sana yardımcı olmaya çalışmıştım hatta linkini karşılıksız ekliyecektim biliyorsun.Demek ki benim gördüğüm gibi görmüyrosun sen beni.Meseleye bu şekilde bakıyorsan sen benim alanımdasın hocam :)
Ne bırakması Öyle bir dünya yok :)))
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------matr0x bunu yazdı:
-----------------------------yav hoca bırak o alan bana kalsın sen win7 den devam et :D windows8toolz.blogspot.com rulz :D
-----------------------------Hocam blogunu desteklediğimi ve takip ettiğimi biliyorsun. Özellikle bir mürid'in bu alanda bir blog açması güzel birşey.Beni rakip olarak görme, ben seni görmediğimi söylemiştim.Blog kardeşliği diye birşey var demi :)) Bana sorular sorduğunda sana yardımcı olmaya çalışmıştım hatta linkini karşılıksız ekliyecektim biliyorsun.Demek ki benim gördüğüm gibi görmüyrosun sen beni.Meseleye bu şekilde bakıyorsan sen benim alanımdasın hocam :)
Ne bırakması Öyle bir dünya yok :)))
-----------------------------espri yaptığımı anlamadın sanırım :D seninle msn de konuştuğumuzda da teşekkür etmiştim sana :) seni rakip olarak görsem zaten gelip bilgi almam senden :D
-
Anlamadım hocam pardon :) blogun çok güzel başarılar.
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Anlamadım hocam pardon :) blogun çok güzel başarılar.
-----------------------------fair play ruhu budur.
bu tip davranışlar görmek istiyoruz tahribat sahalarında :F
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Anlamadım hocam pardon :) blogun çok güzel başarılar.
-----------------------------eyw :)
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------fair play ruhu budur.
bu tip davranışlar görmek istiyoruz tahribat sahalarında :F
-----------------------------fair play rulz :))
-
beyler hala ne yapmam gerektiğine karar veremedim.. Seo konusunda uzman bir mürid aranıyor :))
Acaba yazmaya devam edip 1-2 sene sonra hit kaybını göze alarak özel etki alanına mı geçsem.. sadece windows kelimesi geçen bir alan'a ?