Seo Konusunda Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Seo konusunda bana yardımcı olucak murid varmı ? Bazı sıteler oluyor otomatık eklenıyor .. suan sıte googlede bıle gorunmuyorda :P

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek
    hocam bilgi seviyen ne durumda bilmiyorum ama ilk once http://www.google.com.tr/addurl/ da kayıt et siteyi. Hiç çıkmıyor deyince aklıma ilk bu geldi :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kayıt ıslemını yaptım celik suan yapmam gereken nedır :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek
    hocam 2 dk da hemen cıkmaz biraz beklicen , en son yaptıgımda 4-5 gün beklemiştim sanırım sonra cıkmıstı. birde bot cagırma siteleri var ne kadar etkili bilmiyorum ama bir bak istersen. aklımda su an "http://autopinger.com/" birde "http://pingler.com/" var. Birde siteyi seo ya uygun mu yazdın o var.mesela su an actıgın konu tahribat.com yazısından sonra numaralar vs yerine actıgının konunun tam ismi cıkıyor.bu sekilde daa kolay indexliyor diye biliyor arama motorları
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

cizik

Parmak bassam olurmu?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaptım hocam onlara world express denen bı olay varmıs nedır bılıyormsn

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Seo işi ile ciddi ugrasan arkadaslar mesaj atsın bı zahmet

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Okula gitmem gerekiyor acil, akşam gelince kimse yazmamış olursa birkaç ipucu yazabilirim.

Sitende hangi sistem kurulu? (Joomla, WP vs)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Joomla yapılmıs bir site evet.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

seo konusunda yardımcı olabilecek googlede siteleri yuksege tasıyabilicek kımse yokmu ? gerekırse ucretde odenır..

Toplam Hit: 2094 Toplam Mesaj: 16