Seo Konusunda Yardım
-
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.
buradaki "Site-Değeri Visibility Rank (SVRank)" , "Google Pagerank" ve "Google görünürlük" değerlerini yükseltmem lazım.
seo bilgim sıfır müridler.ben nasıl yapabilirim bunu.
site : www.cokiyiyaa.com
görüş ve önerilerinize açığım arkadaşlar.yalnızca çabuk halledebileyim
-
Bende baktımda eksiklerim varmış.. yalnız şu Google Trends tarafından kaydedilmiş ne demek oluyor ?
http://www.site-degeri.com/website/windows7li-blogspot-com
edit// bu arada sitenin tasarımı çok iyi ya hocam :))
edit 2// dmoz kaydı yok diyor ama var.. site seo bilgisini eksik veriyor demek ki..
-
updullah
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar öncelikle merhabalar.
buradaki "Site-Değeri Visibility Rank (SVRank)" , "Google Pagerank" ve "Google görünürlük" değerlerini yükseltmem lazım.
-----------------------------1 haftadır buldumbuldum.com dan 13.siparişimi verdim konuyu 1 hafta önce açsaydın ya hocam senden alırdık. PM ile iletişim atarsan SEO konusunda görüşelim.
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------murdery bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar öncelikle merhabalar.
-----------------------------1 haftadır buldumbuldum.com dan 13.siparişimi verdim konuyu 1 hafta önce açsaydın ya hocam senden alırdık. PM ile iletişim atarsan SEO konusunda görüşelim.
-----------------------------hocam bu siteyle benim de yeni temasım oldu.. işte bundan yakınıyo adamlar neden buldumbuldum.com da bizimki değil..seo ayarları ile iyileştircez bakalım inş.
-
site fena değilmiş tasarım açısından
-
buradaki "Site-Değeri Visibility Rank (SVRank)" , "Google Pagerank" ve "Google görünürlük" değerlerini nasıl yükselticem arkadaşlar.
-
backlink alacaksın yüksek PR li sitelerden o şekilde artar PR değeri...
-
blackmir bunu yazdı:
-----------------------------backlink alacaksın yüksek PR li sitelerden o şekilde artar PR değeri...
-----------------------------peki hocam Visibility Rank (SVRank nedir bunu nasıl artırabilirim
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------peki hocam Visibility Rank (SVRank nedir bunu nasıl artırabilirim
-----------------------------SVRank dediği de sosyal medya durumun hitlerin falan... http://svrank.com/ burdan kontrol et hangileri düşükse yüklen diyecem ama bu konuda yapacağın bişey yok pek şimdilik sitenin hiti popülerliği arttımı buda artar..
-
blackmir bunu yazdı:
-----------------------------murdery bunu yazdı:
-----------------------------SVRank dediği de sosyal medya durumun hitlerin falan... http://svrank.com/ burdan kontrol et hangileri düşükse yüklen diyecem ama bu konuda yapacağın bişey yok pek şimdilik sitenin hiti popülerliği arttımı buda artar..
-----------------------------
eyvallah hocam sağolasın