folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Serçe Cama Vuruyor

Serçe Cama Vuruyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

o serçe yem yemiş ya ondan dolayı komsu yem  ver diye cam a vuruyodur ..

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

al karsına konus tas olsa 2 ye bölünür bişey der elbet..

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bugün cama vuran, yarın gafana sıçar, bence milli piyango bileti al, :)

:)))

camın iç tarafında birşey mı var. videosunu çek yapabilirsen

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Daha insanlara akıl erdiremedik, oturmuş kuşun davranışlarına mantıklı bir açıklama arıyoruz. :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plA
    plA's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bugün cama vuran, yarın gafana sıçar, bence milli piyango bileti al, :)

:)))

camın iç tarafında birşey mı var. videosunu çek yapabilirsen

haaaa hocam doğru ya ne yok ki camın iç tarafında ondandır :D bugünde sabah 6 da uyandırdı açtım camı yattım girmemiş herhal du gelirse çekeyim ..

Toplam Hit: 2931 Toplam Mesaj: 16