Şerefsiz Winamp
-
Beyler bu winamp beni deli etmeye başladı, j harfine bastığım zaman arama penceresi açılmıyor, listeye eklediğim şarkıları kendi kendine siliyor. Bu şarkıları aramanın başka bir yolu yok mu? ayarlara baktım ama bulamadım. (böyle bir konu açtığım için kendimden utanıyorum)
-
sayı kısmındaki del yani , tuşuna basıp arıyordum ben..
ayrıca winamp yerine aimp veya foobar2000 kullanabilirsin.
-
f3 işe yarıyormuş, şimdi buldum :\. o del tuşu bende çalışmıyor. Boyutu küçük olan başka bir yazılım bulursam hemen kaldıracam bu winampı. Edit: foobar2000 2.3mb mış, hemen kuruyorum.
-
ya hazır winamp konusu açılmışken bende sorayım. şarkıyı çalmak için tıkladığımda, çalma listesine dosya ekle sekmesi açılıyor.şarkı çalıyor ama bu da açılıyor. :|
aha bu cıkıyor. deli etti beni. nasıl kurtulabilirim.
-
türkçe kullanma geçer
-
j tuşu sadece Winamp ana ekranı seçili iken çalışıyor. Salaklar neden kaldırdıysa. Playlist ekranı aktif iken j yerine f3'e basman gerekiyor. Bu değişikliği son versiyonda yaptılar. Bir önceki versiyonlarda j tuşu her yerde çalışıyor. Ek olarak gıcık olduğum bir yönü de playlisti aşağı çekince oluşan boşluk artık oluşmuyor. Parça eklerken oraya rahat rahat ekliyordum şimdi son şarkıdan sonra gelmesi için milimetrelik hesap gerekiyor.
-
mouse ile oku ses açıp kapattığın yerin orada boş yerebir yere bir kere tıkla öyle bas j ye açılıyor ;)hakkaten ilk zamanlar bende deli olmuştum bok var kaldırdılar böyle bir şey yaptılar bu arada Başlık enteresan :D aurıca playlistolayı birönceki versiyon da da öyleydi boşluk olmuyordu
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
j tuşu sadece Winamp ana ekranı seçili iken çalışıyor. Salaklar neden kaldırdıysa. Playlist ekranı aktif iken j yerine f3'e basman gerekiyor. Bu değişikliği son versiyonda yaptılar. Bir önceki versiyonlarda j tuşu her yerde çalışıyor. Ek olarak gıcık olduğum bir yönü de playlisti aşağı çekince oluşan boşluk artık oluşmuyor. Parça eklerken oraya rahat rahat ekliyordum şimdi son şarkıdan sonra gelmesi için milimetrelik hesap gerekiyor.
türkçeyi değiştir sorun kalkıyor -
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------son şarkıdan sonra gelmesi için ekleyecegin şarkıya sağ tıkla ve enqueue in winamp de :)
-
ultrAsker bunu yazdı:
son şarkıdan sonra gelmesi için ekleyecegin şarkıya sağ tıkla ve enqueue in winamp de :)
-----------------------------9 yıllık kullanıcıyım biliyorum onu :) Sağ tıklayıp eklemek 2 kat fazla vaktimi alır. Winamp'ı açıyorum klasörlerde gezerken istediğimi hızlıca sürükleyip bırakıyordum. Sağ tıklayana kadar zaten şu anda bile sürüklemek daha hızlı :)
-
T01G4 bunu yazdı:
DarkSkull bunu yazdı:
türkçeyi değiştir sorun kalkıyor
-----------------------------Hangi sorun kalkıyor? Ben iki yıldır İngilizce kullanıyorum bu dedikleri İngilizce versiyonda da var.