Şerefsiz Winamp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Beyler bu winamp beni deli etmeye başladı, j harfine bastığım zaman arama penceresi açılmıyor, listeye eklediğim şarkıları kendi kendine siliyor. Bu şarkıları aramanın başka bir yolu yok mu? ayarlara baktım ama bulamadım. (böyle bir konu açtığım için kendimden utanıyorum)

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

sayı kısmındaki del yani , tuşuna basıp arıyordum ben..

ayrıca winamp yerine aimp veya foobar2000 kullanabilirsin.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    f3 işe yarıyormuş, şimdi buldum :\. o del tuşu bende çalışmıyor. Boyutu küçük olan başka bir yazılım bulursam hemen kaldıracam bu winampı. Edit: foobar2000 2.3mb mış, hemen kuruyorum.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek

ya hazır winamp konusu açılmışken bende sorayım. şarkıyı çalmak için tıkladığımda, çalma listesine dosya ekle sekmesi açılıyor.şarkı çalıyor ama bu da açılıyor. :|

aha bu cıkıyor. deli etti beni. nasıl kurtulabilirim. 

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    türkçe kullanma geçer

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    j tuşu sadece Winamp ana ekranı seçili iken çalışıyor. Salaklar neden kaldırdıysa. Playlist ekranı aktif iken j yerine f3'e basman gerekiyor. Bu değişikliği son versiyonda yaptılar. Bir önceki versiyonlarda j tuşu her yerde çalışıyor. Ek olarak gıcık olduğum bir yönü de playlisti aşağı çekince oluşan boşluk artık oluşmuyor. Parça eklerken oraya rahat rahat ekliyordum şimdi son şarkıdan sonra gelmesi için milimetrelik hesap gerekiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mouse ile oku ses açıp kapattığın yerin orada boş yerebir yere bir kere tıkla öyle bas j ye açılıyor ;)hakkaten ilk zamanlar bende deli olmuştum bok var kaldırdılar böyle bir şey yaptılar bu arada Başlık enteresan :D aurıca playlistolayı birönceki versiyon da da öyleydi boşluk olmuyordu

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------
    j tuşu sadece Winamp ana ekranı seçili iken çalışıyor. Salaklar neden kaldırdıysa. Playlist ekranı aktif iken j yerine f3'e basman gerekiyor. Bu değişikliği son versiyonda yaptılar. Bir önceki versiyonlarda j tuşu her yerde çalışıyor. Ek olarak gıcık olduğum bir yönü de playlisti aşağı çekince oluşan boşluk artık oluşmuyor. Parça eklerken oraya rahat rahat ekliyordum şimdi son şarkıdan sonra gelmesi için milimetrelik hesap gerekiyor.
    türkçeyi değiştir sorun kalkıyor

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:

son şarkıdan sonra gelmesi için ekleyecegin şarkıya sağ tıkla ve enqueue in winamp de :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    son şarkıdan sonra gelmesi için ekleyecegin şarkıya sağ tıkla ve enqueue in winamp de :)

9 yıllık kullanıcıyım biliyorum onu :) Sağ tıklayıp eklemek 2 kat fazla vaktimi alır. Winamp'ı açıyorum klasörlerde gezerken istediğimi hızlıca sürükleyip bırakıyordum. Sağ tıklayana kadar zaten şu anda bile sürüklemek daha hızlı :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

T01G4 bunu yazdı:
    DarkSkull bunu yazdı:
    türkçeyi değiştir sorun kalkıyor

Hangi sorun kalkıyor? Ben iki yıldır İngilizce kullanıyorum bu dedikleri İngilizce versiyonda da var.

Sen hiç kaval çaldın mı?
Toplam Hit: 3025 Toplam Mesaj: 13