Şerefsizler :@ Yazık Yunusa
-
Heryıl din kisvesi altında binlerce koyun,inek vs,acımasızca kesilmior mu?
-
Allah ıslah etsin ya :S bunların hesabı elbet sorulacaktır !!
-
Yazık! VaLLa Çok Yazık!! İçim Gitti a.q
-
izlerken bile darlandım a.q.. abi harbi sinir bişey.. yani okadar deniz hayvanı var boğazlanmadan ölen.. onları yesinler.. zaten 3-5 bişey kalmış bu hayvanlar.. gitsinler başka balık avlasınlar.. yani insanlara en faydalı memelilerden biri bu yunuslar.. gitsinler maymun yesinler a.q...
-
eğer ekmek paralarını bu şekilde kazanıyorlarsa boğazlarında kalsın o ekmek onların a.q, ne bu yaa nası öldürüyorlar öyle hayvanları hadi av yapıyosun bari biraz daha insani bi şekilde yap zıpkınla vur kafasında öldür hemen yada daha acı vermeyecek bi şekilde , çok kötü oldum vallahi özellikle en sonlarda bi tanesi çok fena acı çekiyo, yazıkkk
-
Bunların amacı ne ?
O hayvanı öyle arabanın arkasına takıp sürükleyip götürünce bir işe yarıyor mu sonra ?
Ayrıca Antikky : Din kisvesi altında kesilen hayvanları eziyet ederek kurban edemezsin.. Zaten eziyet edersen, yaralarsan yani senin tarafından darp görürse (boğazını kesmeden önce) o hayvan kurban sayılmaz.. Ve çok büyük günahtır..
Bunun da elbet bir yolu yordamı, kesme biçimi, adabı vardır dimi ?
Biz zaten doğanın kanunlarına karışmıyoruz ki..
Tamam yakalasınlar, yesinler ona sözümüz yok ama bu şekilde kesmesinler bari..
iyaaaaa iyaaaaaaaaaa ahahaha aahh ahhh iyaaa!
-
la ben doğanın kanunu ya da avlanmasına karşı değilim, acı çektiriliyo ona karşıyım, din kisvesi altında kesilen inek koyun vs. böyle acı çekmiyo ya da boğazından yakalanan antilop.
-
hay a.q :S
-
ya amma abartmışsınız kardeşim ya. valla computerwolf hoca benim aklımdakileri yazmış. adamlar
yakalamışlar bir ana önce ölsün diye boğazını kesiyolar ne var bunda. ha o arabanın arkasında
sürüklemesi saçma evet ama zaten ölmüştü o hayvanda galiba. sonra antikky sen ne demeye çalışıyosun?
her yıl binlerce inek koyun vs. acımasızca kesilmiyo. herhangi bi gün kasapta kesilip önüne gelince
o eti yersin, ama kurban bayramında kesildimi acımasızca canice oluyo. acımasızca niye olsun ya niye aciim
ki sonra? işkence mi ediyoz hayvana acımı çektiriyoz. başka bi yolumu var kesmenin? kesecem yiyecem kardeşim
ne acımasızlığı? -
Kaffayi yiycem ya
Toplam Hit: 6555 Toplam Mesaj: 27