Seri Bağlantı Noktasında Webcam Ve Senkronize
-
arkadaşalar benim pcde usb girişi yok.kasanın arkasında 2 seri bağlantı noktası war (com1,com2)
bunlarla bi webcam calıştırabilirmiyim?nasıl?ayrıca cep tel senkronize icin kulllanabilirmiyim?nasıl?
olmazsa bunlar başka ne yollar denemeliyim neler yapılabilir???
-
Piyasadan RS232-to-USB dönüştürücüler bulabilirsin ama ne kadar işine yarar bilemem.
-
çukurova kardeş saolda.bu iyi iş görürmü yani tam anlamıyla usb işini iyi yaparmı.daha fazla bilgin warsa cok sevincem.
-
çevirici ile işini rahat görür merak etme.
-
usb den seri porta çeviren vardırda seri porttan usb ye ben hiç duymadım görmedim.
yapacağın iş pci (firewire kart diye geçmesi lazım) bir kart alacaksın kartı ın arkasında 4 tane usb 2.0 çıkış olacak istediğin usb cihazı bağlayacaksın ondan sonra. ama pek ucuz olduğunu sanmıyorum kartların. -
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=87276&productId=bd45737
tahmin ettiğimden çok daha ucuz çıktı buyur bir örnek -
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=87276&productId=bd45736
bu da işini görür sanırım(sanırım yani emin deilim=)) -
Hocalarımın dediği gibi dönüştürücü kullanabilirsin.firewire kartını salla bence.Dönüştürücü ile halledersin
-
tamam da mantığınızı anlayamadım.
benim önerdiğim ürün pci dan takılıyor 2 tane usb 2.0 artı şu garip bağlantı varya cameralar için onu veriyor ne kablo kirliliği yapıyor ne de seri portunuzu meşgul ediyor fiyatı 15+kdv
sizin tavsiye ettiğiniz ürünün hiç bir avantajı olmamasına rağmen 16+kdv -
Vayyy be firewire kartları o kadar ucuzlamış desene :)) Hem bizim ürün 16 dolar artı kdv nasıl oluyor anlamadım. O kadar pahalı olamaz hocaa.Tahmini olarak 5-8 ytl yi geçmez.Sorabilirsem bugün bir elektronikçie sorarım,o kadar fazla olmadığını biliyorum.Bir firewire kartı 15 dolar da siktiri boktan bir dönüştürücü nasıl 16 dolar oluyor
-
dediğin gibi belki piyasada daha ucuzdur da hepsi buradadaki fiyat a göre konuştum ben :)
Toplam Hit: 3278 Toplam Mesaj: 13