Seri/Product Numaradan SATA AHCI Controller Öğrenme?
-
seri veya product numarasından sata ahci controller ini öğrenebilirmiyiz chipsetini falan
-
teknik serviste bildiğin biri varsa o öğrenebilir sanırım. bay bayan simitte adam adresi bile buluodu ya.
-
=) teknik serwiste tanidik yok marka modele göre indirdim ama icinde bi dünya driver var Kaç saattir tek tek deniom ama yok. windows 7 kurarken yüklenecek sürücü seç dedi bios da da sata ayar yeri yok mejbur ariom böle
-
windows 7 de driver ı vardır onun da sen biostan gerekli ayarı yapamamışsındır. İyi bak. ayrıca hangi marka model hdd o?
-
Liquid bunu yazdı:
-----------------------------windows 7 de driver ı vardır onun da sen biostan gerekli ayarı yapamamışsındır. İyi bak. ayrıca hangi marka model hdd o?
-----------------------------bios da ayarı yok bios değişik. hp pavilion g6-1040et
Insyde BIOS var -
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------teknik serviste bildiğin biri varsa o öğrenebilir sanırım. bay bayan simitte adam adresi bile buluodu ya.
-----------------------------oha ya ben ne içmişim aq. sen ne soruyon ben ne cevap vermişim :|
-
bios dan harddisk modunu AHCI den IDE moduna alarak kurabilirsin. Sonrasında istersen yine AHCI driverını kurabilirsin.
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------bios dan harddisk modunu AHCI den IDE moduna alarak kurabilirsin. Sonrasında istersen yine AHCI driverını kurabilirsin.
-----------------------------Arkadaşlar kardeşlerim dostlarım abilerim =) dalga geçmeyin yeter :D AHCI de ne yapcağımı biliyorum yukarda da belirttim Insyde bios var bunda. Ve bu Insyde bios da öle bi ayar yok. hatta tarih saat bios şifresi ve boot dan başka bişi yaptırmıyo başka bi ayar yok
-
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------buraya bak bi hocam.
edit dv serisimi hocam hp ?
-----------------------------ilgilendiğin için teşekkür ederim kardeş de orada ki programa baktım ben o windows altında calişan bir program vermiş öylelikle halletmiş. Bendeki pc çökük windows kurulmuyor izin vermiyor. programı çalıştıramam. anaa bunu yazarken aklıma geldi cdden calişir bi xp falan ile programı çaliştirsam olurmu acaba :D daha önce baktığım site aklima böle bi yol gelmedi sana yazarken geldi :D saolasin bi öyle deneme yapayım bakalım
-
live xp ile bi dene bakalım. sanırım exe calışıyordu linux'la hallettiğim için işlerimi pek exe çalıştırma ihtiyacım olmuyordu :D