Sertifika Alınacak Yerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

En başta ingilizce alman gerekiyor ve kesinlikle tofel.  Eticaret çok gereksiz bir sertifika onun yerine dış ticaret ve güzel konusma hitap bu ikisini edin anlarsin. Besiktaşta bir yer vardi davraniş ve nezaket dersleri veriyordu . Zaten sadece orada olmasi gerekiyor a harfi ile başliyordu ismi hatirlayamadim.  ingilizce bilmeyen adama hiç bi iş yaptirmiyorlar eticaret zaten laylaylom bi iş . herkes girmek istiyor ama sector daha yeni genişliyor.

Evet İngilizce zaten alacağımda hocam peki diğer alanlar için Sakarya Üniversitesi veya başka yerden almam fark yaratır mı? 

Hocam. Nereden ne aldigin önemli olsa millet sahte evrak alip alip piyasaya ya türer. Fakat almaktan cok o vasifa sahip olmak onemli. İngilizce bilmek güzel konuşma ve nezaket 1. sirada zaten bunlari bitirsen cok fazla bile gelir 5 6 ayini alir. Zaten oyle sertifika 3 haftada verecek yer yk

10 Hafta sürüyor eğitimleri evet. Sağolasın bilgiler için bakalım iyice. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

Uzaktan Eğitim Veren Üniversiteler

http://www.uzaktanegitimrehberi.com/uzaktan-egitim-ne-degildir/

bende okumadım araştırıyorum sırayla

bu arada sakarya için şartlar

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ | E-AKADEMİ EĞİTİM KATILIM SÖZLEŞMESİ

1.  Aktivasyon (Eğitim açılışı, kullanıcı adı ve şifrenin gönderilmesi) sağlandıktan ve eğitime başlandıktan sonra, eğitimler internet üzerinden sağlandığı ve elektronik olarak  kaydedilebilirliği/yazdırılabildiği bulunduğu için başvuru ve/veya ödeme iptal edilemez.

2.    Eğitimlerin bitiminden 2 Hafta sonra Sertifika Sınavı Sakarya İlinde Sakarya Üniversitesinin belirleyeceği yerde örgün olarak yapılacaktır. 

2.     Eğitimlerin yeterli kayıt olmaması sebebiyle veya başka bir sebeple açılmaması durumunda alınmış ücretler iade edilecektir.

3.     Aktivasyon sağlandıktan sonra, başvurulan eğitimler üzerinde değişiklik yapılamaz.

4.     Eğitim ücretleri bir defaya mahsus ödenir. Bu bedeller banka havalesi yöntemi ile ödenebilir.

5.     Olası tüm soru ve sorunlar için başvuru katılımcı destek hattı yada mail üzerinden sağlanır.

6.     Katılımcıya ulaşan sertifikaların kaybedilmesi yada yeniden istenmesi ek ücrete tabidir.

7.     Katılımcıya tarafımızdan yapılan tüm kargo gönderileri karşı ödemeli olarak gönderilir. Kargo ücretleri katılımcıya aittir.

8.     Günlük fiyat uygulaması geçerlidir. Mevcut katılımlar başvurunun yapıldığı günün fiyatından sağlanır. Başvurunun yapıldığı günün sonrasında ortaya çıkacak dahili yada harici bir kampanya mevcutta yapılmış başvuruları etkilemez; indirim sağlamaz.

9.     Eğitim ücretlerine KDV dahildir.

10.   Eğitim başvurusu yapan tüm katılımcı ve katılımcı adayları bu sözleşmenin şartlarını kabul etmiş sayılır.

aslında yinede mantıklı alınabilir yani :)

zone tarafından 01/Nis/13 17:13 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Sağol hocam bilgiler için. Uzaktan eğitim le benim dediğim sertifika olayı aynımı oluyor kusurabakma pek bilgim yokta. Bu uzaktan eğitimlerde bildiğin 2 yıllık eğitim alıyorsun yine sanırım. Sertifika dediklerim 10 hafta eğitim sonrası sınav yapılıyor. Yanlış mı biliyorum? 

Toplam Hit: 3288 Toplam Mesaj: 14