Sertifikalı Ücretsiz Eğitimler
-
ilteris bunu yazdıcann bunu yazdı
pthon1 eğitimini yarıladım. hello world yazacak kadar bilgim var artık :)
en azından python ve pycharm ı indirip kurdum :) bu bile büyük bi şey :)
program güzel arada sınavlar yapıyor not veriyor. bir de ödev yapmanızı istiyor. pdf olarak yüklüyorsun snaırım birileri cidden okuyor bunu.
tek sıkıntı video ekranı bayağı küçük tam ekran nasıl yapılıyor bulamadım bi türlü :)
ctrl ya da alt + enter yapmayı dene hocam.
eyvallah hocam kastettiğim tam olarak bu değildi ama olsun iş görür :)
diğer eğitimler farklı bi platform kullanıyor olabilir ama pythonda flash arayüz gibi bi şey var tam ekan olmuyor.
-
Hocalar fazla abanmayında bizede kalsın :)
-
Google Drive ile Bulut Teknolojisine Giriş
icerik: hesap acma, pc ye program kurup baglanma, dosya olusturma, adini degistirme, word sayfasi olusturma adsfhajksdfsajdkh
tebrikler artik profesyonel bir bulut teknolojisi kullanicisisiniz.
eyv hocam, ins pc ile ilgili olmayan dersleri iyidir, stres yonetimi vs.
-
herlocksholmes bunu yazdı
Google Drive ile Bulut Teknolojisine Giriş
icerik: hesap acma, pc ye program kurup baglanma, dosya olusturma, adini degistirme, word sayfasi olusturma adsfhajksdfsajdkh
tebrikler artik profesyonel bir bulut teknolojisi kullanicisisiniz.
eyv hocam, ins pc ile ilgili olmayan dersleri iyidir, stres yonetimi vs.
al sertifikanı geç köşeye ses etme ;)
-
teşekürler hocam. - Tasarımın Aşamaları – Tasarım Odaklı Düşünme ödevini yapann varsan paylaşırmı
-
sertifikaların herhangi bir geçerliliği var mıdır?
yoksa sadece katılım belgesi niteliğinde mi?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
sertifikaların herhangi bir geçerliliği var mıdır?
yoksa sadece katılım belgesi niteliğinde mi?
bunu ben de merak ediyorum.
edit : proje detaylarında belirtilmiş, "Projenin süresi 20 aydır – Aralık 2015’ten Ağustos 2017’ye. "
KotomineKirei tarafından 22/Ağu/17 02:32 tarihinde düzenlenmiştir -
cann bunu yazdı
program güzel arada sınavlar yapıyor not veriyor. bir de ödev yapmanızı istiyor. pdf olarak yüklüyorsun snaırım birileri cidden okuyor bunu.
tek sıkıntı video ekranı bayağı küçük tam ekran nasıl yapılıyor bulamadım bi türlü :)
python öğreniceksen sıfırdan ileriye python 3 yaz udemy ye durumun yoksa eğitmene face üzerinden ulaş seti talep et verebilir
-
RimPalace bunu yazdıcann bunu yazdı
python öğreniceksen sıfırdan ileriye python 3 yaz udemy ye durumun yoksa eğitmene face üzerinden ulaş seti talep et verebilir
teşekkür ederim hocam. sistemi deneme amaçlı başladım buna. son bi ödev gönderdim hayırlısyla şunu bi tamamlıyayım dediğiniz setten devam ederim sonra :)
bu arada ödevleri ciddi okuyorarmış :) soruların olduğu pdf i deneme amaçlı geri yüklemiştim eğitmen yorum yazmış "yanlış yüklemişsin" diye :)
son olarak bi program ödevi var python1 eğitimin sonunda gerçi tam becermedim break la looptan çıkaramadım döngüyü ama yine de bi kaç puan verir diye düşünüyorum.
müstear sallama isimle kaydolmuştum siteye. bakayım düzgün bi şeyse yazılım eğitimleri dışında almayı düşündüğüm diğer sertifikalar dış ticaret, kobiler için kalite belgendirme süreçleri ve proje yönetimine giriş. bakalım bi deniyelim yazarım sonra.
-
Eyvallah hocam hemen aldım