Server 2003 Dosya İzinleri !
-
cafe programı olarak akınsoft kullanıyorsan onda dizin koruma diye bir seçenek ile yapabiliyorsun bunu.. fakat biraz bilen birisi rarlayıp çekebiliyo :D
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------cafe programı olarak akınsoft kullanıyorsan onda dizin koruma diye bir seçenek ile yapabiliyorsun bunu.. fakat biraz bilen birisi rarlayıp çekebiliyo :D
-----------------------------handy cafe kullanıyorum
-------------------------------------------
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Okunabilen veri aynı zamanda kopyalanabilen demektir.
-----------------------------ewet hocam işte bende buna çözüm arıyorum
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------cafe programı olarak akınsoft kullanıyorsan onda dizin koruma diye bir seçenek ile yapabiliyorsun bunu.. fakat biraz bilen birisi rarlayıp çekebiliyo :D
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Okunabilen veri aynı zamanda kopyalanabilen demektir.
-----------------------------yok
usb portunu kapat,device lock proğramına bi göz at, paylaşımada sadece okuma izni ver.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------Mycity bunu yazdı:
-----------------------------SpyBreaK bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------yok
usb portunu kapat,device lock proğramına bi göz at, paylaşımada sadece okuma izni ver.
-----------------------------ama usb de lazım oluyo