Serverden Direk İçerik İçin Vip Sitesi
-
yalnız hızda sıkıntı var gibi sanki 920 KB/S ile çekerken diğer sunuculardan ve kendi sunucumdan burada 400 KB/S yi geçemedim daha...
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------yalnız hızda sıkıntı var gibi sanki 920 KB/S ile çekerken diğer sunuculardan ve kendi sunucumdan burada 400 KB/S yi geçemedim daha...
-----------------------------Mesajını okur okumaz hız denemesi yaptım hocam ttnet 8mbs limitsiz hattım var. buyurun download ettigim hız

-
lazım olur alıcam gibi
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------lazım olur alıcam gibi
-----------------------------hısım akrabanızada önerin arkadaslar :)
-
fiyat çok iyi :D 2dolar
-
Aylık üye olucazda ilerde fiyatlar artmaz dimi ? hani 3.5 la devam en azından tbt ye öyle olmalı haksızmıyım ama :)
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Aylık üye olucazda ilerde fiyatlar artmaz dimi ? hani 3.5 la devam en azından tbt ye öyle olmalı haksızmıyım ama :)
-----------------------------artmaz dersem yalancı olurum en az 2 3 ay bu sekilde devam ettirecegiz arkadasım. site tanıtımı olması acısından bu derece dusuk fiyattan acılıs yaptık.
-
VIP ücretleri 3.5 TL' den 15 TL' ye çıkarıldı 1-2 gün önce arşivi çok geniş değil bu aydan sonra VIP yenilemeyeceğim mayonez (kullan.net) VIP almayı planlıyorum TB' lerce arşivi var ve aylık 20 TL daha mantıklı geldi. Unutmadan bide imzamda link var diye ki kendi sitemin linkiydi (giyim sitesiydi) admin imzamı düzenleyip yasak yazmış :}
-
Arşivin yetersiz :S :S
Bedavaya uğraşma hocam vaktine parana yazık..