Server.Exe Yi Msn Üzerinden Yollamak
-

Belki işinize yarar diye düşündüm
Alıntıdır.
-
hocam rarlayıp yollamak bu işlemden daha kolay değil mi? ..
-
veya dosya uzantısını .txt yap öle yolla
-
walla hocam forumun birinde gördüm dedm belki tbt ye yararlı olur die aldım bu hacktir virüs konularında pek uzman deilim:D onu size sormak lazım rar layıp gönderince wrüs programı uyarı verebilir ama ben öle düşündüm
bir de bir şey daha sorayımsizlere
bir yerde gene adam virüsler update etmiş istediğinize atarsınız diye acaba indirsem zararı olurmu bana:D
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------walla hocam forumun birinde gördüm dedm belki tbt ye yararlı olur die aldım bu hacktir virüs konularında pek uzman deilim:D onu size sormak lazım rar layıp gönderince wrüs programı uyarı verebilir ama ben öle düşündüm
bir de bir şey daha sorayımsizlere
bir yerde gene adam virüsler update etmiş istediğinize atarsınız diye acaba indirsem zararı olurmu bana:D
-----------------------------o formun biri dediğin bi zamanlar neydi be pehhhhhhh valla yaaa ben küçükkene orda takılırdım
-
nedir bu heykırlama sevdası :W
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
nedir bu heykırlama sevdası :W
-----------------------------hocam hacker sevdamız yok maksat forumdakıler ogrensın bılgı edınsın su ana kadar dusunmedım hıc hacker olmayı bundan sonrada ıstemem benım bılgım yetıoda artıo bıle bana:D
-
ofis yüklü degil se ne oluyor?
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
ofis yüklü degil se ne oluyor?
-----------------------------dosyayı açamıyor başka bişi olmuyor:D
-
exe de virüs varsa adam sunumu acarkende uyarı verir.
yakalanmayan bişi varsa elinde rar ile gönderirsen şüphelenme ihtimali var o yüzden bu yöntem (eğer çalışıyosa) kullanılabilir :D
-
mockingboy bunu yazdı:
----------------------------o formun biri dediğin bi zamanlar neydi be pehhhhhhh valla yaaa ben küçükkene orda takılırdım
-----------------------------sen küçükken kaç yaşındaydın loo? :|