Serverı Yedir Msn Şifresi Ftpne Gelsin :]
-

http://rapidshare.com/files/78805684/ghostmsn.rar
Merhaba arkadaşlar yabancı bir siteyi gezerken böyle birşey buldum güzele benziyor.Hiç denemedim tabi içinde ne olduğunuda bilmiyorum şimdi sanal makinada serverı oluşturup arkadaşa bir yediricem bakalım çalışıyormu :] çalışıyorsa UD edip çok kişinin canını yakabiliriz :] hemen test edicek varsa sonucunu yazarsa iyi olur... kolay gelsin :]
NOT:İçerisinde UDlenmiş zararlı trojan,keylogger vs olabilir yabancı forumdan aldığım için adamlara güven olmaz onun için sanal makinada filan deneyin.Mesuliyet kabul etmem :]
-
Ftp şifresini yazmak ne kadar güvenli ? :))
-
Valla abi bende tam bilmediğim için bişey söylemem ama gidip free host aç onun şifresini ver o zmn alsın ne olcakki :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
al bi free host yaz -
calıstırdım dll hatası verdi.. program ya milleti keklemek için yapılan bbi trojan yada eksik dosyaları var..
-
pro agent daha güzeldi gibi
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
-----------------------------calıstırdım dll hatası verdi.. program ya milleti keklemek için yapılan bbi trojan yada eksik dosyaları var..
-----------------------------DLL hatası vermesinin sebebi sistemindeki DLL eksikliği yani hata veren DLL dosyalarını indirip çalıştırırsan sorunun düzelir...Ayrıca yolbulucu ProAgent tarih oldu :] çalışmıyor artıkın :)
-
Boşuna uraşmayın bi bokun geldiii yok.Program trojan uyarısı veriyo gene açtım aq merak işte:D nese...Gerekli bilgileri programa girdikten snra size msn exe si tipinde bi doysa oluşturuyo.Onu açınca msn beta fake geliyo ama şifre gelmiyo kısacası heç denemeyin foss..
-
Kanımca ftp şifrelerini çalmak için yazılmış bir fake trojan
-
serverin geçtiği yoldan neler geçer bu trojan mı eksik kaldı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------free hostlar yokmu hoca...onlardan alır oyle kullanırsın...
Edit:om3r'de soylemiş...yeni gordum pardon :)