Serverım Olur Musun
-
eskiden soldat, counter strike gibi serverlarımız vardı burada toplanır oyun oynardık hem kaynaşırdık
şimdi bize bu gibi oyunlarda serverlık edebilecek birileri var mı
-
helal be kroom :D :P serverım olurmusun :C:D :P şaka bi yana yaz geldi şöle bi server olsada yisek :D cs 1.6 özellikle =)
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
helal be kroom :D :P serverım olurmusun :C:D :P şaka bi yana yaz geldi şöle bi server olsada yisek :D cs 1.6 özellikle =)
-----------------------------:) güzel olurdu wasd sende paso avatar değiştirion :)
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------:) güzel olurdu wasd sende paso avatar değiştirion :)
-----------------------------Eet güzel olurduda ne avatarı ne deiştirmesi yau? :D wassh olmasın snn dediğin?Karıştırıyolar bazen? :D :P
-
hacı akşamları oynulorduk bizde benim wifi yanınca net de gitti :) toplanamadık fazla kişi olmuyorduk zati 6-7 kişi oluyorduk ama çok süper oyun oluyordu :)
-
nerde o günler
-
soldat için çok uğraştıkda olmadı o rene abi ile tekrar görüşürüm ama problem değil..
cs serverları için bizim müridlerin serverları var 0m3r olsun başkası olsun onların serverlarında zaten bizim müridler hep oralarda takılıyor..
ama yaparız bi şeyler problem olursa.. (: -
DJ_Alper bunu yazdı:
hacı akşamları oynulorduk bizde benim wifi yanınca net de gitti :) toplanamadık fazla kişi olmuyorduk zati 6-7 kişi oluyorduk ama çok süper oyun oluyordu :)
-----------------------------Bi Rambo-T vardı fy_snowda hatırlarmısın :D işte o bendim :P stifim vardı ugur0 vardı server bulunsun toplanırız yine :D
-
1.6 oynancaksa her türlü burdayım 7/24
-
1.6 ya geliriz ya her türlü :)
-
http://www.game-monitor.com/?search=&type=server&location=TR&game=cstrike&num=30&x=35&y=8
Ben sürekli burdan bulup giriyorum. Bazılarında 3-4 kişi var. Geyığe bı konu açarız ordan hangi servere gıreceğimize karar verıp dalarız süreki ordan haberleşırız