folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ses Düzeltme Yardım

Ses Düzeltme Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    kenankonak bunu yazdı

hocam tam anlatmak istediğim bu resimleri silinmiş varmı resimli olan

http://www.hackturk.net/resimli-program-anlatim/91308/adobe-audition-ile-pcye-kasetplak-kaydi.html

Hocam öyle desene mistik mistk konuşmuşsun bi kayıt var diye :D

Plak kaydını mı dijitale aktarıcaksın yoksa kaset kaydını mı. Ona göre anlatayım.

hocam şimdi müziksiz bir kaset var elimde bunu pc ye aktardım bir çeşit ama ses haricinde nasıl anlatayım rüzgar sesi gibi diyelim bir ses var yani kaset dolduğumuzda konuşma  haricinde çıkan ses onu temizlemek istiyorum

misafirdir ne kafirdir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    kenankonak bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    kenankonak bunu yazdı

http://www.hackturk.net/resimli-program-anlatim/91308/adobe-audition-ile-pcye-kasetplak-kaydi.html

Plak kaydını mı dijitale aktarıcaksın yoksa kaset kaydını mı. Ona göre anlatayım.

hocam şimdi müziksiz bir kaset var elimde bunu pc ye aktardım bir çeşit ama ses haricinde nasıl anlatayım rüzgar sesi gibi diyelim bir ses var yani kaset dolduğumuzda konuşma  haricinde çıkan ses onu temizlemek istiyorum

Hocam ona dip ses deniyor (deep voice ya da noise). Filtrelerden Noise kısmını açıyorsun. Buradan gürültüden ya da dip sesten sample seçiyorsun. Sonra tümüne uyguladığında o hışırtı kaybolur. Yalnız ana sesle birlikte olduğundan, yani esas kayıt analog olduğundan bir takım bozulmalara neden olabilir bu işlem. İstersen dropbox ya da yandex e upload et bir bakalım neler yapabiliyoruz diye.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    kenankonak bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    kenankonak bunu yazdı

Hocam ona dip ses deniyor (deep voice ya da noise). Filtrelerden Noise kısmını açıyorsun. Buradan gürültüden ya da dip sesten sample seçiyorsun. Sonra tümüne uyguladığında o hışırtı kaybolur. Yalnız ana sesle birlikte olduğundan, yani esas kayıt analog olduğundan bir takım bozulmalara neden olabilir bu işlem. İstersen dropbox ya da yandex e upload et bir bakalım neler yapabiliyoruz diye.

hocam ilgine teşekkür ama kendim yapmam gerekiyor

misafirdir ne kafirdir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam o noise i kaldırmak için adobe auditiondaki noise reduction işlemini yapabilirsin. Bulamazsan anlatırım

torpedo_XL tarafından 27/Ara/13 00:02 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam o noise i kaldırmak için adobe auditiondaki noise reduction işlemini yapabilirsin. Bulamazsan anlatırım

hocam resimli anlatım yokmu

misafirdir ne kafirdir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    kenankonak bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

hocam resimli anlatım yokmu

Hocam o zaman senin ses dosyasını, yok tamamını gönderemem diyorsan başındaki cızırtı ile birlikte konuşmadan da 10 sn lik şekilde kırp gönder resimli veya videolu anlatım yapayım :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1612 Toplam Mesaj: 17