Ses Kartı Alıcam Tavsiyede Bulunurmusunuz
-
DarkSkull bunu yazdı
Creative alma. 2009'da x-fi titanum aldım sene 2017 oldu hala sürücü sorunu var. Koduğumun creative programını doğru dürüst çalıştıramadım. O çalışmadığı için varsayılan olarak kart oyun modunda kalıyor müzik moduna alamıyorum. Asus essence stx ii almayı düşünüyorum.
peki 150-200 liralık bir kart
msi Z97 PC MATE anakart var bununla onbord kartını kullanıyorum. 5+1 olarakta x530 var 150-250 liraya aldıgım birşey gözle görülür degisiklik yapmazsa cok sinir olurum :D amına koyayım

Dogru yerimi paylasıyorum bilmiyorumda pc nin kendisinde bu var
do_som tarafından 29/Tem/17 21:18 tarihinde düzenlenmiştir -
aliexpress de USB dac diye aratırsan güzel birşeyler var
parasını gör markasız ama güzel
-
Asus'un paran yettiği bir kartını almanı tavsiye ederim. O ses sistemi ile onboard'la arasında aşırı fark olmaz ama az da olsa farkeder. Farkı hissetmek için z5500 tarzı sistem alman lazım. Ben senelerce onlardan kullanıp sonra hi-fi sisteme geçtim. Şu anda pioneer vsx-520 amfi ile pioneer es3tb hoparlörler kullanıyorum. Müziğin tadı bunlarla çıkıyor hazır 5+1 sistemler hikaye.
-
Oto Hoparlörü alıp kendi speakar'ımızı yapmak,yada kabinsiz olarak pilgisayara direk bağlamak ne kadar verimli akıllıca olur ? bu konuların cahili biri olarak o soruyorum '' oluyor mu ki öyle ? ''
Edit:yutubta videoları varmış izliyorum
Janitschar tarafından 30/Tem/17 00:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Lan 500 değil be kardeşim donanım haber'de 250 liraya veriyorlar.
ben bu mevzularda örnek olsun diye yazdım essence stx 2 de kullanıyorum sbz de kullandım xiaomi hybrid, hyperx cloud 2 kulaklık, xiaomi hifi kulaklık vs vs bunları kullandım.
creative çok ayrı yeri var, yazılımında güzel fonksiyonları var , mikrofonu ya da speaker ayarlarını güzel yaparsan gül gibi yaşarsın..
az daha para koy alt trafı 70 lira gül gibi kart ile müzik dinle.
eq ayarı yap ne biliyim bass ayarı yap, sbz hoşuna gidecek bir kart.
-
calısmaya başlayım öyle alayım amk yoksa yarra yicem haberim yok tütün içmekten cigerim soldu
-
amına koyayım yok ses kartı yok su yok bu
psu 500w zar zor yetiyor sisteme gtx 970 var i5 işlemci felan overclock degerini 2 deger arttırdım kapandı pc :D ses kartı neyime :d cok orantısız topladım pc yi
ondan dolayı olan seyler