Ses Kartı Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManYaQ_cojuk
    ManYaQ_cojuk's avatar
    Erkek
    hacım senın gonderdıgını yukledım onda dıyor alcxwdm.sys hatası senın upload ettıgın dosyanın ıcınde bulamıyor

Gülümse Kaderine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

hoca son verdiğim linkteki o dosyayı indir ve yüklemeye çalıştığın klasöre at..

ayrıca cmedia yı yüklediğimde sorun çıkmamıştı. Ayrıca neden dosya hatası versin ki ben orjinal cd den upload ettim

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManYaQ_cojuk
    ManYaQ_cojuk's avatar
    Erkek

valla hoca bende anlamadım alcxwdm.sys dosyası bulanamadı dıyo ve pc aratıyorum ondada cıkmıyor

calıstırdan denedım oda basarısız oldu saglık olsun eyvallah ılgılendıgın ıcın tesekkurler ne yaptımsa olmadı bu pc ye

Gülümse Kaderine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

ben bi kaç dosyayı silmiştim fazla yer kaplıyor diye o yüzden sanırm.. ama sildiklerime gerek yoktu diye silmiştim.. tekrar full u upload ediyorum.

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

buyur hoca şimdi

http://rapidshare.de/files/38690155/Realtek.rar.html

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManYaQ_cojuk
    ManYaQ_cojuk's avatar
    Erkek

eyvallah hoca saol senıde yordum kusura bakma bu ses olmuyor soundman.exe hatası verıyor sımdıde

salla bosver a.q boyle sesın yenısını takacam ofs yardımların ıcın tekrar saol

Gülümse Kaderine
Toplam Hit: 4824 Toplam Mesaj: 17