folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ses Kaydetmek İçin Mikrofon Tavsiyeniz?

Ses Kaydetmek İçin Mikrofon Tavsiyeniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    CanKirca bunu yazdı

Dostum benim yan işlerimden birisi de stüdyo temelli işler, dolayısıyla aklına gelen/gelmeyen her türde mikrofon mevcut. Rode NT USB gayet iyidir, onun yeni ve daha ergonik olan modeli NT USB mini'ye de bakabilirsin.
    Bir de Blue Yeti diye bir ürün var, bu mikrofonla Stereo dahil 4 tipte kayıt alabilmek mümkün. Eğer düşünürsen bir adet var, oldukça uyguna yollayayım.

reis o Blue Yeti cidden kaliteli bir mikrofon ama 2.5k dan başlıyor fiyatı sanki 300 tl bandını bir tık geçiyor :) Uygun fiyatı öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ??

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Hocam bu iki mikrofondan birini almayı düşünüyorum

Tavsiyeniz ve yorumlarınız nedir?

https://www.hepsiburada.com/lastvoice-bm800-full-black-set-mikrofon-stand-filtre-ses-karti-p-HBV00000VEYXK

https://www.hepsiburada.com/trust-22656-mantis-gxt-232-streaming-mikrofon-p-HBV00000GZ5W9 

Bunlardan birini alacak olsam yanına şunu da al diyeceğiniz bir tavsiye var mı?

Teşekkür ederim

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

O uzun kol baya iş görüyor, duruma göre ışık vs de takılabilir. Ayrıca düzgün bi pop filtre muhakkak olsun, baya farkediyor. Linklerdeki ürünler çok da profesyonel değil ama iş görür sanırım. Youtube da falan deneyenler varsa bi inceleyin. Bazılarında çok fazla dip ses oluyor, sonradan ayıklaması uğraştırıcı olabilir.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1967 Toplam Mesaj: 15
mikrofon ses kaydı