Ses Sistemi Konusunda Yardım
-
creative önde gibi duruyor bendede 7+1 ses kartı var gene creative birazdan gidip alim şu 5+1'i yorumlarınız için tşk ederim hepinize
-
Creative 4+1 ve 5+1 sistemlerini kullandım bana logitech daha iyi gibi geldi. Hangisini alırsan al arasında çok büyük fark olmaz kaliteleri birbirine yakın. En iyisi iki sistemi de dinle öyle al acele etme. Büyük mağazalarda dinleme şansın olabilir.
Yorumları da biraz daha gerçekçi yaparsak arkadaş için daha faydalı olacak. 100-150 TL'lik sistemlere mükemmel olağanüstü manyak birşey amuda kalkıyor vs yorumlar gördükçe bilmediğim sistemler hakkındaki yorumlara daha çok şüpheyle bakıyorum. Hi-Fi sistemlerde müzik dinleseniz nasıl yorum yapacaksınız acaba :) O boğulma olmuyor dediğiniz sistemi çeyrek bassta bile boğmak mümkün. Tabi ilahi tarzı müzikler dinliyorsanız boğulmayabilir :) Ben logitech z5500 'e bile mükemmel harika olağanüstü diyemiyorum ama gerçekten kaliteli bir sistem.Hi-Fi alamıyorsanız tercihiniz z5500 olmalı. Çok şarkı dinledim hiçbirinde boğulma olmadı. Bass da yüksek seviyedeydi. Geçen hafta X-Fi Titanium aldıktan sonra ses kartı kalitesi artınca sago'nun 1-2 şarkısında hafiften sıçar gibi oldu sanki ama bu hafta tekrar test edeceğim. Şarkıda da bir problem olabilir.
-
creative ses üzerine gerçekten iyi
ama hoca logitech de kalite be hoca adamlarda gerçek garanti var
-
creative hocam creative başka tanımam.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=84243
hoca burayada bakıver
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------logitech derim. çünkü creative kullanan arkadaşlardan biliyorum zamanla creative in kullandığı tda entegrasi şişiyormuş. buda bir iki sene sonra yüksek seslerde boğulmalara falan yol açıyormuş.
Esasen en iyisi philipste... bakma işte...
-----------------------------phılıps mı? ne olur şaka deyin hocam phılıpsın 800 tllık ev sınema sıstemı var hergun çalıyor magzada bass'ın b si çıkmıyor tenekeye vurur gibi sesler. her türlü multimedia yada ev sinema sistemi olarak logitech yada sony derim. mış mişli konuşmuyorum işin içinde biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum.
-
ßisses kızmasın ama creative t6060 ı aldım idareten bağladım ses hoşuma gitti bide yerleşimi yaptıktan sonra yazarım buraya hakkındaki düşüncelerimi :)
-
Hocam paran varsa Pioneer ve Sony yanaş... fazla kaçıyosa Logitech derim...
-
kralsam bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam paran varsa Pioneer ve Sony yanaş... fazla kaçıyosa Logitech derim...
-----------------------------
Hocam aldım bile
evet yerleşimi yaptım ses gayet güzel bass'larda söylenenin aksine bence gayet iyi. en sevdiğim yanıysa genel dağılım çok iyi sesler çok net
logitech'i dinleme imkanım olmadı ama neyse ben memnun kaldım önemli olanda bu.... -
Hayırlı olsun allah uzun yıllar dinlemeni nasip etsin.. sen memnunsan sorun yok..