Ses Sistemlerinden Anlayanlar Buyrunn
-
Bas ve Tiz seslerini kaliteli cikartan 5+1 gibi ses sistemi almayi düsünüyorum Sizin tavsiyeleriniz neler?
Simdiden tesekkürler
-
yok mu
-
JVC al pişman olmazsın
-
jvc şaşma
-
ben özelliklerden pek fazla anlamam size güveniyorum
-
ben creativ kullanıorum.Dierlerine göre daha ucuz.Belki JVC kadar kaliteli diil ama JVC den aşaa kalır yanıda yok benje. Benim kadıköyde eksen bilgisayarda tanıdıklarım var onnardan 50$ almıştım geçen sene.Yakında sony 5+1 alçam 200$.
-
creative de tatmin eder seni
-
üçretler hakkında biraz bilgi verseniz :)
-
jvc si mivisi gravdan muhabbet onlar profesyonel istiyosan JBL veya technicks alacaasınki baq nasıl sallanıyo bu arada naaapma para veriyonus sadece kolonları alın bağlamasını filan siz yapın gayet hoş ve boş işler bunlar
fiyat: muhtemelen 250 - 350 $ arası bişiiidir.
-
free90 bunu yazdı:
Bas ve Tiz seslerini kaliteli cikartan 5+1 gibi ses sistemi almayi düsünüyorum Sizin tavsiyeleriniz neler?
Simdiden tesekkürler
valla dostum benim kullandığım sistem aşağıda
audıo/video receıvers------------------HARMAN/KARDON fiyatı____1175 $
kolonlar -------------------------------B&W fiyatı____750 $ ayağıyla beraber tane fiyatı 5 kolon düşünürsek biri ayaksız 3350 $ oluyo
woofer---------------------------------B&W asv300 fiyatı____ 750 $
biraz pahalı ama modelı düstükce biraz daha ucuzluyo ve çok sağlam ses çıkışı var
-
paraya kıyacaksan quadral dan sana bi set toplayalım muhteşem cihazları var ve özelliklede birazda nostalji seviyosan dış görünnüşleri manyak hele o sesi yok mu? bitiriyo beni eminim sende bitersin!...