Sesi İyi Veren Telefon Önerisi?
-
hocam 120 liradan biraz yüksektir ama sesi iyi olsun diyorsan nokia n73ü tek geçerim :) çift hoparlörlü (allta ve üstte kocaman hoparlörler) stereo ses verir
çok temiz ve güçlü ses çıkışı vardır.bangır bangır ama ses bozulmadan.
mevcut mp3 çalar programı çok güzel olmakla birlikte symbian işletim sistemi olduğundan kendin de çeşitli mp3 çalar programları yükleyebilirsin
bildiğim kadarıyla 16 gb a kadar mini sd kart desteği var.8 gb da olabilir bakmak lazım.siyah kapaklı music edition olanından alırsan ekstra ses özellikleri var kristal netleştirme, ses derinliği vs.
edit : 1buçuk sene kullandım telefon kaçak çıktı kapandı gitti.yoksa hala kullanıyor olurdum.
-
Yoksa sende yürürken müziği son ses bangır bangır açıp ismail yk dinleyenlerden misin? Çin malı işini görür :)
-
Parana kıy sony kullan.yıllardır sony kullanırım.Şu an W995 sahbiyim üsütüne olamaz diyorum.veya walkman özellkikli sony ler ses ile birebirdir.
-
nokıa 5530 xpress
-
telefondan kaliteli müzik dinlenmez. birtane ipod al kendine 100 tl ye bitanede telefon al 50 tl ye düz ekran olsun..
-
hocam 1,5 yıl 3250 kullandım. onun gibi ses çıkaran telefon görmedim. (tabi çin malı tvli wifilı gibi sahte telefonlar hariç)
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
telefondan kaliteli müzik dinlenmez. birtane ipod al kendine 100 tl ye bitanede telefon al 50 tl ye düz ekran olsun..
-----------------------------Dinlenir haci iPhone var tepe tepe :3
Bu arada iPhone 4 ne zaman Turkiye'ye gelcek yaw?
-
Motorola E398
-
6220 classic .. İdeal düzeyde cok bangırması iyi değil bi zaman sora pert oluyor
-
8310 gibi yok :)