Sesi Yazıya Dönüştüren Alet
-
haber de duymuştum türkiye yaptı programı fakat ücretli biraz araştırma yaparsan bulabilirsin..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------alet değil program var beinim elime geçti o tarz programlar ama 12 dil var türkçe yok :)=
bir türk yazılım firması yapmıştı
-----------------------------Programın adı nedir ?
-
tıbbi dikte diye bişey var sanırım piyasada fiyatı tam bilmiyorum ama tek kullanıcılı 4-6 bin TL :)
-
testere (saw) da adam kullanıyo ya ondan istiosn galiba ?
fiyatını bilen varmı bende istiorm ?
bende testere olacam.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------testere (saw) da adam kullanıyo ya ondan istiosn galiba ?
bende testere olacam.
-----------------------------sawda adam söylediklerini yazıyamı çeviriyo hocam
hiç tuymadum
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------testere (saw) da adam kullanıyo ya ondan istiosn galiba ?
bende testere olacam.
-----------------------------sawda adam söylediklerini yazıyamı çeviriyo hocam
hiç tuymadum
-----------------------------Testeredeki bildiğimiz ses kayıt cihazı değil mi :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------alet değil program var beinim elime geçti o tarz programlar ama 12 dil var türkçe yok :)=
bir türk yazılım firması yapmıştı
-----------------------------bizimkiler yapmış tr koymamış bu kadar mı deiştik mına kii :)
-----------------------------yanlış anladın 1. ve 2. cümle birbirinden bağımsız :)
tr firmasının yaptığı tabi türkçe :D
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------
nihat bunu yazdı:
-----------------------------Testeredeki bildiğimiz ses kayıt cihazı değil mi :D
-----------------------------adam tv de çıkıo ya ? kendini ses kayıt cihazına kaydedio işte kendi sesine bak bide o ses kayıt cihazında çıkan sese bak testere 1 i izlersen öyle bişi olduğunu görürsün :) varmı ortak bana amanda gibi biri ?
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
mamii bunu yazdı:
nihat bunu yazdı:
-----------------------------adam tv de çıkıo ya ? kendini ses kayıt cihazına kaydedio işte kendi sesine bak bide o ses kayıt cihazında çıkan sese bak testere 1 i izlersen öyle bişi olduğunu görürsün :) varmı ortak bana amanda gibi biri ?
-----------------------------cok etkilenmissin sen :)
-
yazılımlardan haberi olmayanlar neden "böyle bir yazılım yok "diyor anlamıyorum
evet sesi yazıya çeviren uygulamalar var.
eskiden wave to text kullanmıştım ingilizce sesleri %97 oranında başarı sağlayabiliyordu. IBM Via Voice de çok kalitelidir.
neredeyse % 100 e yakın..bbaşka bir yazılım denemiştim voice daemon muydu ne tam aklıma gelmiyor malesef mikrofona konuşunca en yakın kelimeleri yazıya çeviriyordu. başarı oranı %70 . tabi düzgün söyleseniz hata yapma olasılığı düşer..
türkçe desteği de vardı ama demo kullandığım için deneme yapma şansım yoktu..