Sesli Kameralı Chat Sitesi Parayla Kurabilecek Mürid Varmı
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
MaSuM_SeRSeRi bunu yazdı:
buzul bana piyasadakıler gıbı olsa bıle ısımı gorur
-----------------------------piyasadakilerden de kurarım istersen ama benim scripti beklersen beklediğine değer :) seslichat bana bayramda kafayı yedirdi 3 gün çözecem diye kalkmadım başından ufacık kodla çalıştığını görünce intihar edecektim :D
-----------------------------buzul dostum ufak bir kod ile kastin nedir birde su konu var bu sesli chat scripti normal windows veya linux hosta herhangi bir scriptmis gibi mi kuruluyor ??
-
valla 5 sene bekleyemem en fazla 2 ay :)
-
entel : valla hajı ben kafamdaki şeyi yapmaya kalkarsam hiç bitmeyecek :D devamlı yeni şeyler geliyor aklıma o yüzden başladım satmaya zaten.
masum serseri : yok 2 ay beklemezsin 3-4 nisandan sonra daha fazla ağırlık vericem.
asosyal : hiç farketmez asp/php olması önemli olan bazı detayları biliyorsan hangi dil olduğu önemli değil.
-
Arkadasim Pm Atarsan Yardimci Olabilirim Sana
-
buzul çalışman bittimi :)
-
-----------------------------imzasında yazıyo
"aman yavaş aheste" :D
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------imzasında yazıyo
"aman yavaş aheste" :D
ben dediydim 10 yıl sürer die:D -
pm gonder hocaa hallederiz
-
pqara çoksa digichat kullan

-
sesli chatleri görünce yeminle utanıyorum U ö yedikleri Kazıgında Farkında degiller Söyle bir server destekcimiz Olsaydı yeni Msn Yapıp piyasya sürerdim Ya :S Millet Aya cıkıyor Bunlar Eski scrptlere Az renk Bir Buton Ban yeme kac gun Banı Kaldır Secenegıyle doldurulmus BOŞ BELEŞ İNSANLARIN DOLDUGU YER:)